Annonce
Debat

Alderspræsident – og hvad så?

Anders W. Berthelsen (S), medlem af Odense Byråd, har valgt ikke at genopstille til det kommende kommunalvalg. Arkivfoto: Simon Trøjgaard Jepsen
Annonce

Læserbrev: Hvem skal nu repræsentere alle os ældre – gamle i byens vise forsamling?

68 år ved næste valg, er da ingen alder Anders W. Berthelsen. Når man selv har passeret de 80 år, og ca. 20 procent af byens borgere er over 60 år, bør vi vel også være repræsenteret?

Ved valget i 2017 kom der rigtig mange unge uprøvede politikere i vores byråd. Som fast gæst på tilhørerpladserne har jeg fulgt resultatet af foryngelsen. Ikke alene mistede vi en garvet borgmester, der var god til at skabe en urban stemning i salen, som ikke må undervurderes, men også med den erfaring hans lange liv i politik gav ham.

Din erfaring gennem 67 år er værdifuld også for en radikal som undertegnede. At du så også har et særdeles omfattende cv, gør dig endnu mere egnet til din plads. Og for mig tæller det også, at du har deltaget i samtlige møder såvel i byråd som udvalg.

Så kom ikke og sig, du ikke kan holde til det på grund af alder. Bliv på din plads og lad borgerne dømme, om du er for gammel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce