Annonce
Erhverv

Albani tilbage i OB: - Det kan godt være, vi holdt lidt mere på pengene

  • På et pressemøde i Odense Congress Center præsenterede Odense Sport & Event onsdag formiddag Albani som ny hovedsponsor for superligaklubben OB.
  • Fyens.dk sendte live fra pressemødet, du kan se optagelserne herunder. Lyden virkede desværre ikke i de første minutter men kommer senere.
Annonce
Odense Sport & Event præsenterede den ny sponsoraftale på et pressemøde onsdag formiddag i Odense Congress Center. Allerede onsdag morgen var rygterne dog begyndt at løbe om Albanis "hjemvenden" til OB.

Den 1. juli 2018 vender Albani tilbage til spilletrøjen på OB-spillerne. Det fortæller Albanis sponsorchef, Freddy Larsen, på pressemødet, som Odense Sport & Event holder onsdag formiddag i Odense Congress Center.

Onsdag morgen kom det frem, at Carlsberg forlader ikke bare OB, men også koncertarrangøren JVB som hovedsponsor. I bryggerikoncernens fodspor træder en anden bryggerikoncern, Royal Unibrew, som bliver hovedsponsor fra 1. juli næste år.

- Det er en aftale, som vi er rigtig, rigtig glade for. Odense, Albani og OB hører efter vores opfattelse sammen, og derfor har vi aldrig lagt skjul på vores interesse for at blive hovedsponsor i OB. Det er tillige en aftale, som hænger fint sammen med vores stærke engagement i rigtig mange af de fynske fodboldklubber, siger Freddy Larsen.

Annonce

- 16 fantastiske år

Administrerende direktør i Odense Sport & Event Ole Bang Nielsen understreger, at det har været 16 "fantastiske år", som OB har haft med Carlsberg som storsponsor.

- De er og har altid været en særdeles professionel samarbejdspartner. De kan mange ting, som vi uden tvivl har lært meget af, siger Ole Bang Nielsen.

Han kalder den ny aftale med Albani "attraktiv":

- Den går hånd i hånd med vores ønske om at samle klubben og byen og vise vores stærke tilknytning til Odense.

Annonce

- Det har været træls

Det er en tilknytning, som Albani har savnet, siden Carlsberg overtog sponsoratet i 2001, fortæller sponsorchef Freddy Larsen.

- Hvordan har det været som det store, lokale bryggeri ikke at kunne samarbejde med det store fodboldnavn i så mange år?

- Det har været træls. Vi synes jo selv, at vi er måske Fyns stærkeste brand, og det havde været mest nærliggende, at man så hørte sammen med Fyns stærkeste fodboldklub, siger Freddy Larsen.

- Hvorfor mistede I OB dengang? Var I for nærige?

- Jeg tror nok, Carlsberg kom med et bedre bud, end Albani gjorde dengang. Det har været sådan en fast kutyme, at Albani er bare en del af OB, så det kan da godt være, at vi har holdt lidt mere på pengepungen, end Carlsberg gjorde, siger Freddy Larsen som svar på Fyens.dk's spørgsmål om, hvorfor Carlsberg kom ind som OB's storsponsor tilbage i 2001.

- Har I været mere large med pengene denne gang?

- Det er en helt anden pakke end dengang. Da var det en ren fodboldklub - i dag er Odense Sport & Event en helt anden forretning, så for os er det en aftale, der rækker langt ud over en fodboldtrøje. Det er et messecenter, der kommer et hotel yderligere til, det er Magasinet, det er en aftale med Kai Thor ... så der er rigtig mange ting, som falder vores vej nu.

Annonce

Overblik over ølkrigen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce