Annonce
Indland

Akut-sagen: - Jeg lovede for meget

landdistriktsminister Carsten Hansen

Et skriftligt løfte om at akutfunktionen i Svendborg blev bevaret. Det var mere, end Carsten Hansen kunne holde, og han skulle da heller aldrig have skrevet under. Det indrømmede ministeren mandag aften.

Annonce

- Jeg skulle ikke have givet den garanti. Jeg ville gerne være klar i spyttet, men jeg gik for langt.

Så utvetydigt formulerede Carsten Hansen (S) sig om det berømte løfte om akutfunktionen i Svendborg, da han mandag aften deltog i et møde på Kulturmaskinen i Odense.

Det skriver Fyens Stiftstidende tirsdag.

Den fynske by- og boligminister var sammen med de 16 andre fynsk-valgte folketingsmedlemmer mødt op for at reflektere over den nye regerings første 100 dage - og over den lovede akutfunktion i Svendborg.

- Set i bakspejlet må jeg indrømme, at der gik jeg for langt. Jeg skulle ikke have givet den garanti på den måde, jeg gjorde. Jeg skulle have, gjort det klart, at jeg ville arbejde for sagen, sagde den fynske minister.

- Jeg meldte jo så klart ud, fordi det var min holdning. Jeg synes fortsat, det er det eneste rigtige. Og jeg har kæmpet hårdt for, at det skulle lykkes, men jeg må erkende, at kampen er tabt. Og nu gælder det om at se fremad og sikre den præ-hospitale indsats, sagde Carsten Hansen.

Læs mere i Fyens Stiftstidende tirsdag: - Jeg har gået lange ture med min hund

- Set i bakspejlet må jeg indrømme, at der gik jeg for langt. Jeg skulle ikke have givet den garanti på den måde, jeg gjorde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce