Annoncørbetalt indhold

Aktivitet i efteråret med maling på keramik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du på udkig efter nogle gode oplevelser og aktiviteter, for både de voksne og børnene, inde i København, kan du overveje om maling på keramik ville være noget for familien. Vejret i efteråret er meget omskiftende, og nogle gange ligger det op til udendørs oplevelser, og andre gange vil man hellere sidde indenfor i varmen og hygge.


Annonce

Hvis sidstnævnte lyder mest som dig, så er maling på keramik en rigtig god aktivitet. Vi har samlet nogle tips og tricks til når du skal ud og lave dit eget keramik med familien.


Maling af dit eget keramik


Flere steder i København er der åbnet værksteder, hvor du og familien, venner eller kæresten kan hygge med maling på keramik. Du kan blandt andet tage på The Fiddlery, som er et kreativt frirum med mulighed for mal-selv keramik, strik og billedekunst.


Når du maler dit eget keramik, kan du virkelig folde kreativiteten ud. Du vælger dit eget stykke keramik, og hvilke farver du gerne vil have på disse. Kun fantasien sætter grænser!


Krus, vaser eller fade - kun fantasien sætter grænser


Måske du gerne vil male et krus til kaffe eller te, en farverig vase til mor eller bedstemor som hun kan sætte sine finde blomster i, måske nogle fine kaffekopper der matcher dine nymalede kaffekrus.


Hvis du allerede er erfaren med maling på keramik, kaster du dig måske ud i de helt store fade og skåle, som du flot kan vise frem til gæster, når du serverer maden på keramik som du helt selv har pyntet med maling.


Har du aldrig prøvet maling på keramik før, skal det bestemt ikke afskrække dig. Du behøver ikke ingen erfaringer eller have det store kunstneriske talent, men blot gerne vil bruge et par timers tid på at hygge ved at bruge din fantasi og hænder til maling på keramik.


Kreative udfoldelser i efterårsferien


Synes du ikke at maling på keramik lyder som din kop te, er der også mange andre kreative udfoldelser du kan kaste dig ud i. Hvis du ikke allerede under corona har fundet strikkepindene frem, kan du være et projekt som dig og familien kan lære i ferien.


Det kan hurtigt læres ved hjælp af nogle videoer på youtube, eller hvis du har en bedstemor som kan strikke. En lækker hue eller halstørklæde kan strikkes i løbet af ferien, og så er du også klar til de kolde dage i vente.


Måske du mere er til maling på et lærred fremfor maling på keramik. Så find penslen frem og bliv den nye picasso. På denne måde kan du også skabe nogle personlige værker til dit hjem, som giver ekstra hygge og samtaleemner når du får selskab over.


Ligeledes er det en super aktivitet for børnene, som vil elske at kunne slippe deres kreative side frem med maling.


Rigtig god efterårsferie!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.