Annonce
Debat

Aktive borgere i Odense tager sagen i egen hånd

Araz Khan (V), medlem af Odense Byråd. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Der findes intet stærkere end et samlet civilsamfund. Når borgerne i Odense først har besluttet sig, så kan deres stemme opnå meget. Senest kunne det ses ved, at folkestemningen fik præget et stop af fjernvarme-salget, og det var en kæmpe sejr for Odenses borgere.


De resterende penge, som mangler til opretholdelse af velfærdsplanen, kan findes i at droppe letbanes etape 2.


Det betyder samtidig, at der mangler mere end 500 millioner kroner til velfærdsplanen, fordi kommunens budget sejler og har vist underskud gennem mange år. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg personligt aldrig været tilhænger af sporvogne i moderne tid. Disse, syntes jeg, er forældet og fantasiløse, især i en by som brander sig af at være den førende robotby. Derfor er jeg naturligvis også stærk fortaler for, at vi ikke skal have mere letbane i Odense. Det vil samtidigt betyde, at de resterende penge, som mangler til opretholdelse af velfærdsplanen, kan findes i at droppe letbanes etape 2.

Enkelt sagt er det et valg mellem mere letbane eller bedre velfærd, og det kan Odenseanerne være med til at præge. Seneste lokale måling viste, at 67 procent af byens borgere var imod mere letbane, og det synes jeg ikke, vi som politikere kan sidde overhørigt. Jeg håber Odenseanerne vil lade deres stemme blive hørt, derfor har vi netop oprettet en Facebook-gruppe mod udvidelsen af letbanen. Vi har allerede over 1000 medlemmer som støtter initiativet og tallet forsætter med at stige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce