Annonce
Sport

Aktiv lørdag: 900 børn og forældre til fodbold i Verninge

Der bliver ganske givet kamp om bolden, når Verninge lægger baner til Eldorado Cup. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Verninge: 126 fodboldhold, 900 børn og forældre, ventes til Verninge lørdag 26. oktober, når Verninge Idrætsforening for tredje gang arrangerer Eldorado Cup og dermed for en dag fordobler indbyggertallet.

Cuppen er for spillere i aldersklassen 6-15 år, og selv om holdene naturligvis spiller for at vinde, så er der medaljer og præmier til alle.

Idrætsforeningen råder over to 11-mands baner, men i dagens anledning er de delt op i flere mindre baner, og så spilles der eller fra klokken 8 morgen til 16-17 eftermiddag for at få alle kampe afviklet.

- Det er et arrangement, hvor hele byen løfter. Vi trækker på alt, hvad vi kan, og gamle spillere bliver kontaktet om at komme og dømme. Som tak byder vi på biksemad efter stævnet, fortæller formand Claus Hjortshøj.

Annonce

Multibane

I dagens løb er der salg af grillpølser og varm kakao.

Skulle det gå så galt som det første år, at regnen står ned i stænger, så er der sørget for ly i form af telte til dem, der ikke er på banen, lover formanden.

Han fortæller i øvrigt, at idrætsforeningen i samarbejde med plehjemmet Sydamarksgården arbejder på at få en multibane med kunstgræs på pladsen over for udstykningen Ellekærshaven. Ud over at banen forhåbentlig bliver til glæde for alle, sker det også for at forskønne omådet i håbet om at få gang grundsalget.

Assens Kommune stiller grunden til rådighed, men intitiativtagerne skal ud af søge fonde for at få rejst omkring en mio. kroner til projektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce