Annoncørbetalt indhold

Aktiehandel i 2021: Guide for begyndere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er 2021 året, hvor du vil kaste dig ud på aktiemarkedet? Det hele starter med det første step: At købe en aktie. Her får du en nem guide til, hvordan du kan begynde at handle med aktier. Læs med og bliv klogere!


Annonce

Grafer, forretningsmapper, skyskrabere, jakkesæt og stålsatte mænd og kvinder... Aktiemarkedet er en forunderlig verden, der siger business mere end noget andet. For mange er det fascinerende, og man kan længe gå i tanker om selv at prøve lykken med en investering.

Måske er 2021 året, hvor du har besluttet dig for at prøve det af? I så fald kan du have stor glæde af en nem guide til handel med aktier for begyndere. Det er faktisk ikke særlig svært at komme i gang med aktiehandlen, og med et par simple steps er du godt i gang med forretningslivet.


Kom i gang med aktiehandel 

Hvad er første step, når man skal i gang med at handle med aktier i 2021? Det er at købe en aktie. Derfor skal du først og fremmest finde en online platform, hvor der handles aktier. Når du har fundet sådan én, kan du nemlig komme i gang med investeringen.


Find en platform at handle på 

Når du skal finde den rette platform, kan du kigge efter en lav kurtage. Kurtage er et tal i procent, og jo tættere du kan komme på nul, jo mere favorabelt vil det være for dig. Nogle handelsplatforme har faktisk en kurtage på 0%, og det er helt klart et plus for dig.


Indsæt et beløb til handel med aktier 

Næste step er at indsætte et beløb, som du kan handle med aktier for. Det kan være en fin idé at starte ud med en lidt mindre sum. På mange platforme er det muligt at starte ud med et relativt lille beløb, og du kan godt komme ned på omkring de tusind kroner.


Hvor skal du købe aktier? 

Så langt så godt. Nu skal du gøre op med dig selv, hvilket firma du gerne vil købe din aktie i. Lidt research her er bestemt ikke nogen dårlig idé, og hvis du har en ven, der handler med aktier, kan du jo bede om nogle gode tips. Og ellers kan du finde information på det store internet, hvor både de sociale medier og Google er dine venner.


Sådan køber du en aktie i 2021 

Okay, nu har du både fundet en handelsplatform og et firma, du vil købe en aktie i. Så er der faktisk bare tilbage at købe selve aktien. Her er der et enkelt vindue, du skal krydse af, nemlig dét, der hedder “1x gearing”. Når du har valgt 1x gearing, får du fat i aktien, og du er nu indehaver af din første aktie nogensinde!


Du kan nemt sælge aktien igen 

Hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge aktien, kan du sagtens vælge at gøre det. På din handelsplatform findes en funktion, der hedder “Sælg”, og her kan du komme af med aktien igen. Det er nemt og hurtigt, så der er ikke nogen problemer i at sælge sin aktie igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.