Annonce
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Magnus og Aksel tog dommerne med storm, og Thomas Blachman, der oprindelig vragede dem begge to, var vildt begejstret. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2020
Den nydannede duo Magnus & Aksel med 19-årige Aksel Lillesø Sjoldaa Kempf gik ubesværet videre i X Factor. Thomas Blachman var begejstret efter deres optræden og udbrød: - Det var fand'me godt lavet, tak skal I ha'!

Magnus Lasse Petersen og Aksel Lillesø Sjoldaa Kempf, nu kendt som Magnus & Aksel, gik fredag aften videre i X Factor. De blev dog længe holdt fast i en skruestik af nerver, før deres navne endelig blev råbt op.

Men det er lige meget nu.

Drengene gik på scenen med deres nummer "Mother" af Charlie Puth, og Thomas Blachman, som oprindeligt kasserede dem begge, da de stadig var solister, boblede helt over med en stor buket røde ord-roser.

- I har virkelig en begejstring her, som gør, at I kan komme langt med det her, for det er fand'me dejligt at se, sagde han.

- Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

- FUCK, hvor er det godt! Det var fand'me godt lavet, tak skal i ha'!

Annonce
Magnus og Aksel. X Factor 13, liveshow, hvor de sang nummeret "Mother". Foto: Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2020

Oh Land tvivler lidt

Oh Land svømmede også over, men hun tillod sig alligevel at tvivle lidt på, om Magnus og Aksel for alvor kan smelte rigtig sammen som en duo.

Jeg synes, I ser død-charmerende ud. I har virkelig fået en style makeover, og jeg synes, at I hver især er virkelig dygtige sangere, som har meget forskellige stemmer.

- Men jeg er lidt spændt på, hvordan I fremover kan spille sammen som en gruppe, sagde tilføjede hun, inden hun dog slog fast:

- Jeg er kæmpe fan af jer begge to individuelt.

Ankerstjerne, der har arbejdet og øvet med Magnus og Aksel, var stærkt begejstret over deres live-optræden på den store X Factor-scene.

- Det skønneste ved jer er, at I ikke aner, hvor dygtige I er, hvor vilde I er, og hvor godt I ser ud. Ingen af jer har fået det at vide nogensinde før i jeres liv. I gjorde det så godt drenge, godt gået!

- Min bedste ven!

Efter gruppedannelsen i efteråret har der været et par måneders pause fra programmet. Den tid har Aksel, som går i 3.g. på Tietgen Handelsgymnasium i Odense, blandt andet brugt på sit nye makkerskab med Magnus. Og det har været det helt rigtige, fortæller han.

- Nu står jeg live med min bedste ven. Og det føles helt rigtigt. Jeg vil meget hellere stå her sammen med Magnus, end jeg vil stå her alene, siger fortalte han Fyens Stiftstidende fredag, hvor han også fortalte om sin store sceneskræk, som han har fået bugt med, efter han er blevet ført sammen med Magnus Lasse Petersen, da Ankerstjerne skulle danne sine grupper i efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce