Annonce
Sport

AGF-træner efter sejr i Herning: Målet er stadig top-6

Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Den nuværende tredjeplads i Superligaen får ikke AGF-træner David Nielsen til at snakke om medaljer.

AGF-træner David Nielsen har fuldt fokus på målsætningen om en plads i top-6, selv om aarhusianerne overvintrer på tredjepladsen i 3F Superligaen.

Søndag sluttede AGF efterårssæsonen med en 3-1-sejr ude mod FC Midtjylland, og dermed nåede klubben op på 36 point med fire point ned til Brøndby på fjerdepladsen.

Sejren i Herning og den nuværende tredjeplads får dog ikke David Nielsen til at snakke om muligheden for medaljer i denne sæson.

- Hvis bestyrelsen ændrer på målsætningen, så slår jeg dem fandeme ihjel, lød det med et grin fra David Nielsen efter sejren.

Han ærgrer sig stadig over sidste weekends uafgjorte resultat mod Lyngby, men David Nielsen er glad for at gå på vinterferie med en sejr over ligaens tophold.

I det nye år venter seks kampe i grundspillet, og ifølge David Nielsen er arbejdet langtfra fuldendt endnu.

- Vi skal ud og lave fire-fem point, og hvis vi ikke kan det, så skal vi heller ikke være med, siger han.

David Nielsen roste sine spilleres viljestyrke efter søndagens sejr. De to mandskaber gik til pause med stillingen 1-0 til FCM, men med tre mål på ni minutter i anden halvleg fik AGF vendt det hele til en sejr.

- Der var alle mulige undskyldninger for at gå på ferie i pausen, så jeg er sindssygt stolt af, at vi gik ud og viste sådan en sult, siger David Nielsen.

Han havde ikke forventet, at hans hold skulle score tre gange på MCH Arena.

- Vi lægger jo ikke en plan om, at vi skal score tre mål på ni minutter. Vores plan er, at vi skal være dygtige til at forsvare os, siger han.

Og netop defensiven er David Nielsen meget tilfreds med.

- Hvis du fører 3-1 her, og der er 30 minutter tilbage, så er det ikke givet, at du lukker butikken. Det er det, jeg er mest glad for, at vi kunne gøre, siger AGF-træneren.

David Nielsen går på vinterferie med et halvt år tilbage af sin kontrakt som træner for AGF.

Søndag oplyste han dog, at der er dialog mellem klubben og ham om kontraktsituationen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Annonce