Annonce
OB

AGF - nu uden luksus-spillere

OB's cheftræner Jakob Michelsen sagde tak for kampen til AGF's cheftræner David Nielsen efter fynboernes 2-1-sejr i Aarhus den 11. marts i år. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
OB-træner Jakob Michelsen imponeret over AGF'ernes forvandling

FODBOLD: OB's træner Jakob Michelsen er stolt af at have lige så mange point som AGF før det store provinsbrag.

- Mustapha Bundu havde et voldsomt højt niveau mod AaB, og det virker som om, at der er kommet mere bund og substans i hans spil. AGF har nogle matchvinder-typer i Ankersen og Bundu og skippet mange af dem, der ikke gad at arbejde. Nu har de fået arbejdsheste ind og de er samtidig gode fodboldspillere. Der er ingen luksus-spillere tilbage på deres hold, mener OB-træneren.

- AGF har endnu en gang haft et godt transfervindue og er ved at spille op til det store budget, som de har. Der er ro på bagsmækken og de har tro på de ting, der går og laver. De har fire sejre i træk og der venter os en sjov kamp. Men når jeg nu roser AGF så meget, så har vi jo lige så mange point som dem, siger Jakob Michelsen.

- På den måde har AGF nu et meget stabilt hold med hårdtarbejdende folk. Begge backs er offensive og holdet virker komplet og homogent, siger han.

- Det er ingen tilfældighed, at AGF-succes ofte hænger sammen med Niklas Backmans tilstedeværelse. Han er en dygtig forsvarsspiller og leder og gør sine holdkammerater gode. Han er en kriger i feltet og dygtig på offensive dødbolde, og så har de fået en stærk målmand i Jovanovic.

Annonce

Skruetvinge?

Selv om begge hold gør meget ud af at holde organisationen og buret rent, så frygter OB-træneren ikke en taktisk skruetvinge af en kamp.

- Begge hold vil gerne fremad og presse. Begge hold kommer med stor energi og AGF vil prøve at trykke os. Det er to hold, der vil frem over isen. Begge hold kommer med 3-0-sejre, har leveret offensivt og lukket af bagude igen. Det bliver et brag af en kamp, mener OB-træneren.

- De små ting bliver afgørende. Det er mødet mellem to hold, der har noget at have deres selvtillid i. Jeg forventer et meget tæt og intenst provins-derby, der samler folk og gør noget ved intensiteten i kampen med AGF's fysiske stil. Der bliver masser af gang i den, siger Jakob Michelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce