Annonce
Nordfyn

Afstemning: Ligger Danmarks bedste badehotel i Bogense?

Lunds Hotel løb allerede i 2018 med en pæn titel, da det blev hotelbooking-sitet Trivagos bedst anmeldte hotel med tre stjerner i Danmark. Arkivfoto: Jens Wognsen
I næste uge kåres Danmarks Bedste Badehotel 2020, og Lunds Hotel i Bogense er blandt de nominerede. Hotellet, der har til huse på Bogense Havn, ligger i ugen op til kåringen lunt i svinget til titlen som både Fyns og Danmarks bedste.

Bogense: For at gøre det nemmere at finde frem til de bedste steder i Danmark, laver OpdagDanmark hvert år en afstemning, hvor hjemmesiden spørger danskerne om, hvilke hoteller, de bedst kan anbefale til andre. Og inden badesæsonen nærmer sig, har OpdagDanmark sat en afstemning i gang om, hvilket badehotel der skal løbe med titlen som årets bedste.

Blandt de nominerede er Lunds Hotel i Bogense, og som forrige år slutter afstemningen dagen efter sæsonens sidste afsnit af TV 2’s Badehotellet. Det vil sige, at man skal have afgivet sin stemme senest tirsdag den 3. marts klokken 12.

Som det ser ud i ugen op til kåringen, placerer det nordfynske hotel sig lunt i svinget, da det torsdag ligger på femtepladsen i forhold til antallet af nuværende stemmer. De fire badehoteller, der har flere stemmer end Lunds Hotel, ligger dog alle uden for Fyn, og derfor er der gode chancer for, at Lunds Hotel løber med titlen som Fyns Bedste Badehotel 2020.

Den 3. marts klokken 12 kåres nemlig både Jyllands, Fyns, Sjællands og Danmarks Bedste Badehotel 2020.

Lunds Hotel er ejet af parret Susanne og Jan Møller, der driver det intime tre-stjernede hotel med kun seks dobbeltværelser.

Der kan stemmes på opdagdanmark.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce