Annonce
Kerteminde

Afspærring i Langeskov: En person afgået ved døden

Politi kunne tirsdag eftermiddag oplyse, at der ikke var fare for beboere i området. Foto: Mille Thomsen

Et stort opbud af politi og beredskab i Langeskov tirsdag, skyldtes en mistanke om et giftigt udslip. Onsdag oplyses, at en person er afgået ved døden.

Annonce

Langeskov: Onsdag kunne Fyns Politi oplyse, at en person er afgået ved døden, efter en hændelse på Stationsvej i Langeskov tirsdag.

Politiet oplyste tirsdag i en pressemeddelelse, at det store opbud af politi, ambulancefolk og beredskab ved en adresse i Langeskov skyldtes en hændelse, hvor en person havde anvendt et farligt stof, angiveligt for at skade sig selv.

En strækning af Nyborgvej var afspærret i flere timer tirsdag formiddag i forbindelse med hændelsen. Vejen blev åbnet for gennemkørsel omkring klokken 12.45, men politi og beredskab var først færdige med undersøgelser på stedet omkring klokken 17 tirsdag eftermiddag.

Annonce

Normal procedure

Det store opbud af politi og beredskab er dog ikke unormalt i den slags sager fortæller politikommissær ved Fyns Politi Erik Skov Knudsen.

- Hvis man har en mistanke om farlig kemi, hvor folk potentielt kan blive syge af det, så kommer der mange køretøjer. Det er ganske normalt i sådan en type sag, fortæller han.

- Det ser voldsomt ud, når der kommer så mange køretøjer, men det er fordi, der skal så mange faggrupper ind over.

Politiet afspærrede området omkring ejendommen af flere årsager. Dels for at gøre plads til de mange køretøjer, for at skabe arbejdsro og for at lave en sikkerhedsradius, fordi man ikke vidste, hvilket stof der var tale om.

- Hvis man ikke ved, hvad det er, man arbejder med, så skal man have en sikkerhedsradius at arbejde ud fra. Også i forhold til hvis det er noget, der kan flytte sig med vinden, fortæller han.

Det viste sig, at stoffet var en form for væske, og politiet kunne tirsdag eftermiddag fastslå, at der ikke var nogen fare for beboere i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Svogre starter møbelvirksomhed: Kunderne står i kø for at købe håndlavede fynske borde

Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Annonce