Annonce
Middelfart

Årets Lillebælt Halvmarathon er aflyst

Arrangørerne bag Lillebælt Halvmarathon har set sig nødsaget til at aflyse årets løb på grund af corona. Foto: Michael Bager
Årets udgave af Lillebælt Halvmarathon er aflyst, oplyser arrangørerne.
Annonce

Middelfart/Fredericia: Årets halvmarathon er aflyst. Sådan lyder meldingen nu fra Lillebælt i Løb, som hvert år står for afviklingen Lillebælt Halvmarathon.

Først blev løbet flyttet fra 16. maj til 12. september på grund af coronakrisen, da arrangørerne håbede på, at alt til september ville være normalt. Alle muligheder for en forsvarlig afvikling er siden blevet vendt, men en løsning er ikke fundet og derfor er årets løb nu helt aflyst.

- Nu mener vi ikke, at det længere er realistisk og forsvarligt at samle så mange mennesker efter sommeren. Samtidig har vi fået besked fra regeringen om, at der ikke kommer en udmelding omkring events i september og oktober før engang efter sommerferien. Det er lige nu, vi skal booke og bestille alt vores grej, så kommer det til en aflysning herefter, bliver det rigtig rigtig dyrt, siger Erik Jensen, formand for Lillebælt i Løb, i en pressemeddelelse.

- Det her er bare så ærgerlig en situation. Vi føler, at vi svigter deltagerne, der har trænet i månedsvis, de to byer, sponsorer og vores faste samarbejdspartnere. Selv om det er svært, så er det bare sådan, det er i år. Vi ser frem til igen at kunne samles omkring et rigtig stort løb. Selv om der er længe til, ser vi frem mod næste år og glæder os til igen at forbinde Middelfart og Fredericia. Vi har allerede nu flere ideer til spændende tiltag, fortsætter han.

Annonce

Pengene retur

Det er kun få dage siden, at også Copenhagen Half Marathon, der var planlagt til at løbe af stablen 13. september, måtte melde ud, at årets løb er aflyst.

Årets Lillebælt Halvmarathon var planlagt til at løbe af stablen 12. september - samme dag som årets Rock Under Broen var blevet skubbet til. Det skabte en del frustrationer blandt dem, som havde håbet at kunne deltage i begge dele. Det er problem eksisterer nu ikke længere, idet begge arrangementer er aflyst i år og først finder sted i 2021.

Alle, der har købt billet til årets halvmarathon, kan få deres penge retur. Men arrangørerne opfordrer til, at man overfører sit startnummer til næste år. Alle tilmeldte vil modtage mere information herom via mail, oplyser Lillebælt i Løb.

Datoen for Lillebælt Halvmarathon kendes endnu ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Dyreorganisationer er helt oppe i det røde felt: For en måned siden var det marsvinet Saga, nu er Eskild indfanget til Fjord&Bælt

Kerteminde For abonnenter

Politiet dropper sigtelsen mod Danmarks måske ældste dyreværnsaktivist: 78-årige Nils fortsætter kampen for Freja og Saga

Annonce