Annonce
Sydfyn

Afløseren er fundet: Svendborg-par overtager Rema 1000 på havnen

Nicolai Christensen og Line Kabel bor i Vindeby, og det giver derfor god mening at droppe deres Rema 1000-forretning i Nyborg til fordel for Rema 1000 i Ørkildsgade i Svendborg. Privatfoto
Det bliver parret Nicolai Christensen og Line Kabel, der skal overtage Rema 1000 i Ørkildsgade, når den nuværende købmand, Edo Hasanbegovic, rykker til Mølmarksvej. Parret har en Rema 1000 i Nyborg, men bor i Vindeby og har valgt at prioritere familielivet.

Svendborg: Familielivet kommer først.

Det er sådan, Nicolai Christensen begrunder, at han skal være købmand i Rema 1000 i Ørkildsgade, når Edo Hasanbegovic rykker til en nybygget Rema-butik på hjørnet af Vestergade og Mølmarksvej - ganske tæt på Svendborg Storcenter.

Nicolai Christensen har i dag en Rema 1000 i Nyborg, som han passer sammen med sin kæreste, Line Kabel, og det har de så for vidt ikke grund til at være kede af.

- Uden at det skal lyde smart eller arrogant, har vi tjent rigtige fornuftige penge der. Så i sidste ende har familiespørgsmålet været afgørende for os, siger han og forklarer, at han og Line Kabel bor i Vindeby og har tre børn.

- De er fire, seks og ni år, og hvis vi skal se dem lidt mere, skal det være nu. Vi kan trods alt barbere en times transport af hver eneste dag ved at arbejde i Svendborg i stedet for Nyborg, siger Nicolai Christensen.

Annonce
I to år har Nicolai Christensen været Rema 1000-købmand, og det har bestemt været en god tid. Men da familielivet kommer først, har han og kæresten Line Kabel besluttet, at deres fremtid ligger i Rema 1000 i Ørkildsgade i Svendborg. Privatfoto

Et Rema 1000-par

31-årige Line Kabel og 29-årige Nicolai Christensen kan godt kaldes et Rema 1000-par.

Hun er svendborgenser og udlært i Rema 1000 på Tvedvej, mens han er fra Strøby Egede en god varetur fra Køge, og de har mødt hinanden i Rema 1000's uddannelsessystem.

- I starten var vi bare kolleger, men vi begyndte at kæreste, og så flyttede jeg herover og begyndte at læse markedsføringsøkonomi på Tietgen-skolen i Odense, fortæller Nicolai Christensen.

Han fandt dog ret hurtigt ud af, at han ikke var skabt til at sidde stille, og i 2017 tog han kontakt til Rema 1000 for at spørge til mulighederne.

Det viste sig, at købmanden i Nyborg-butikken, hvor Nicolai Christensen faktisk havde været souschef i fire år, var på vej videre.

Så i september 2017 overtog Nicolai Christensen og Line Kabel den, og nu takker de altså af for at blive Rema 1000-købmænd i Ørkildsgade.

I Edos ånd - næsten

En præcis dato er der endnu ikke sat på overtagelsen, da det afhænger af, hvornår Rema 1000-forretningen ved Svendborg Storcenter står færdig.

Men går alt vel, bliver det formentlig i april, parret afløser Edo Hasanbegovic, og Nicolai Christensen fortæller, at han ikke har tænkt sig at lave de store omvæltninger.

- Vi vil langt hen ad vejen køre det i Edos ånd, for han er rigtig, rigtig dygtig. Men vi vil dog nok have lidt mere fokus på frugt og grønt og kød, end jeg fornemmer, at forretningen har lige nu, siger han.

Endelig oplyser Lars Dybdal, der er regionschef for Rema 1000, at der allerede er fundet ny købmand til butikken på Frisengårdsvej i Nyborg.

Han hedder Jakob Rehfeldt og kommer fra Rema 1000 i Strib ved Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce