Annonce
Sydfyn

Afhopper fra venstre: - Jeg passer bedre hos Radikale

Mette Gregersen skifter fra Venstre til det Radikale Venstre. Foto: Katrine Becher Damkjær
I 2019 var Mette Gregersen medlem af Venstre og kæmpede for at etablere et kvindekrisecenter. Centeret blev ikke til noget, og nu skifter hun til Radikale Venstre og stiller op til kommunalvalget med mærkesager som udsatte familier, integration og ældreplejen i kommunen. Selvom hun har et ben i den liberale lejr, som iværksætter, så har hun aldrig følt sig som venstrekvinde.

Svendborg: Mette Gregersen, der som medlem af Venstre kæmpede for at etablere et kvindecenter, er hoppet til Radikale Venstre og stiller nu op til kommunalvalget.

- Jeg har hele mit liv stemt Radikale Venstre til kommunalvalgene. Jeg er opvokset i et socialdemokratisk hjem, men i mit voksne liv har jeg været iværksætter. Derfor har jeg også et ben i den liberale lejr, lyder det fra Mette Gregersen, som fortsætter:

- Da jeg kæmpede for kvindecentret, var jeg medlem af Venstre. Det gav god mening dengang, for partiet var meget lydhør overfor idéen. Men jeg har også haft et godt samarbejde med Hanne Ringgaard Møller (R), og da jeg hørte, at de havde plads på listen, trådte jeg til.

Annonce

Den nu radikale politiker fortæller selv, at hun har mange sager hun vil tage op, hvis hun bliver valgt ind til november. Hun vil dog mest bruge sine kræfter på social-, integrations- og ældreområdet.

Tre sager

For Mette Gregersen er de udsatte i fokus.

- Jeg vil gerne opføre et voldscenter for alle, som har været udsat for det på nogen måde. Jeg vil kæmpe for bedre integration lokalt i kommunen, og så har jeg jo erfaring og uddannelse som sygeplejerske, som jeg vil bruge til at kæmpe for bedre ældrepleje, fortæller Mette Gregersen.

- Voldscenteret skal være offentligt og anonymt ligesom kvindecenteret, men alle skal kunne komme der uanset om det er vold i familien, nettet eller hvor end det sker. I Svendborg Kommune skal der være mulighed for hjælp og viden om, hvad man har været udsat for, fortæller Mette Gregersen.

Sagen om den syriske familie på Thurø, der er gået under jorden for ikke at blive sendt ud af Danmark, har vakt hendes interesse.

- Min datter går jo i klasse med en af drengene fra den familie. Det har været en indsigt i hvor langt der er fra landspolitik til lokalpolitik. Her vil jeg kalde på alle partier og sige, at vi skal kunne gøre mere for vores familie, inden de går under jorden, lyder meldingen fra Mette Gregersen.

Annonce
Annonce
Odense

Usandsynlig uheldig dødsulykke: Ældre mand forsøgte at komme væk fra skinnerne - gik ud foran tog

Odense For abonnenter

Ny rapport: Så mange ladestandere kræver elbil-revolution i Odense

Nyborg

248 dage til Tour de France: Trofæet er hjemme

Assens

Analyse: Derfor ligner Søren Steen Andersen en sikker vinder af valget i Assens Kommune

GOG

Følg med live: GOG i den første europæiske hjemmekamp

Odense Håndbold For abonnenter

Formstærk Reinhardt i spidsen - Odense Håndbold i kamp mod Mulle og kompagni

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Debat For abonnenter

Fyens Stiftstidende mener: Knæk mere end cancer

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Middelfart

Chefers telefoner blev hemmeligt aflyttet i Dan-Bunkering: - Det er en på mange måder usædvanlig sag

Danmark

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Nordfyn For abonnenter

Grønt lys til kæmpe kvægfarm ved fynsk gods: Naturforening trækker klage tilbage

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Snittet i halsen: Kvinde overfaldt ældre mand i hans hjem

Annonce