Annonce
Faaborg-Midtfyn

Affaldsindsamling i Gislev

Der er affaldsindsamling i Gislev lørdag den 19. september. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Gislev: Lørdag den 19. september inviterer Lokalrødderne i Gislev og Danmarks Naturfredningsforening på den årlige affaldsindsamling i hele landet. Denne dag samler tusindvis af frivillige borgere affald op fra naturen i deres lokalområde. Du kan også være med til at give din lokale natur en hånd, opfordrer Holger Klausen, medinitiativtager til arrangementet, i en pressemeddelelse.

I Gislev inviterer Lokalrødderne til affaldsindsamling.

- Vi ser hvert år frem til indsamlingen, som er en god kombination af en frisk gåtur og en god gerning for lokalmiljøet. Og vi elsker vores lokalområde og vores natur. Men man bliver jo ærligt talt lidt ærgerlig, når man mødes af synet af dåser og plastik ved vejen eller ved søen på en almindelig gåtur. Derfor er vi igen i år med i affaldsindsamlingen, fortæller Holger Klausen.

Annonce

En synlig forskel

Sidste år indsamlede Lokalrødderne mere end 250 kg affald i Gislev og omegn – herunder utallige cigaretskod samt øl og sodavandsdåser.

- Samler vi mindre ind i år, må vi gå ud fra, at vi alle er blevet bedre til at smide affaldet i skraldespanden og ikke i naturen, siger Holger Klausen, som glæder sig til at tage imod en flok friske frivillige på årets affaldsindsamling.

På landsplan blev det sidste år samlet 156.000 kilo affald – heriblandt 110.000 dåser.

Indsamlingen begynder kl. 10, hvor man først samles bag ved Gislev Forsamlingshus til fordeling af ruter, og efter indsamlingen ca. kl. 12.30 afsluttes der med en vand/øl til deltagerne. Tilmelding er ikke nødvendig, men medbring gerne et par arbejdshandsker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar Nyborgs volde

Annonce