Annonce
Faaborg-Midtfyn

Afbrændte skraldespande og indbrud i klubhuse: Direktør opfordrer borgere til at registrere hærværk og indbrud

Der har været flere episoder med afbrændte skraldespande ved Phønix i Tarup-Davinde. Derfor opfordrer direktør nu til, at man kontakter politiet, hvis man ser hærværk. Det første billede er fra mandag 22. februar, mens det andet er taget fredag 5. februar. Privatfoto
I Tarup-Davinde oplever de løbende episoder med hærværk: Så sent som i mandags blev endnu en skraldespand afbrændt. For at forebygge hærværk skal politiet indover. Læs her, hvordan du skal gøre.

Tarup-Davinde: Afbrændte skraldespande, indbrud i klubhuse og farlig scooterkørsel.

Der er sket mange ting i Tarup-Davinde, og derfor kommer virksomheden Tarup-Davinde I/S nu med en opfordring til borgerne: Tag kontakt til politiet.

I februar har der været to hændelser med afbrændte skraldespande, som virksomheden er kommet ud til. Det er faktisk noget, som sker løbende. Derfor håber de på at kunne forebygge disse hændelser.

Det forklarer John Juul Henriksen, der er direktør for Tarup-Davinde I/S.


Det er et mobilvenligt link, som man skal bruge. Der kan man lave anonyme tips, og så kan man vedhæfte et billede og præcis placere, hvor det er sket henne.

John Juul Henriksen


- Hvis man tipper politiet, hjælper man dem med at få data på, hvad der sker i Tarup-Davinde. Vi ved en masse om, hvad der sker: For eksempel når nogen sprænger en skraldespand i luften, eller når der igen kommer indbrud i et klubhus.

- Men politiet ved det ikke, og de skal også vide det. Hvis ikke de får anmeldelser og registreringer, så bliver de ikke opmærksomme på de ting, der sker i området, siger han.

Annonce

Her er, hvad du skal gøre

Virksomheden oplever også, at borgerne tager kontakt til dem. Men da mange ting kan ske uden for deres åbningstider, er det er vigtigt, at der bliver taget kontakt til politiet. På den måde kan politiet samle data og lave særlige indsatser i området.

Derfor har John Juul Henriksen udarbejdet en guide på virksomhedens Facebookside, der fortæller, hvordan man som borger skal registrere hændelserne i området.

Det er også noget, de har gjort tidligere, men med de nyligt afbrændte skraldespande mener han, at det er tid til en opfriskning.

Tarup-Davinde har udarbejdet en guide, der skal hjælpe borgerne med at registrere hændelser i området. Foto: Tarup-Davinde

- Tidligere opfordrede vi borgerne til at bruge politiets app, men den er nu blevet udfaset. Nu er der så gang i den igen med afbrændte skraldespande, og derfor har vi lavet et nyt opslag, der forklarer, hvad man skal gøre, siger han og fortsætter:

- Det er et mobilvenligt link, som man skal bruge. Der kan man lave anonyme tips, og så kan man vedhæfte et billede og præcis placere, hvor det er sket henne.

Samarbejdet med politiet begyndte for halvandet år siden, da der skete en tragisk drukneulykke i Tarup-Davinde. Siden har virksomheden været opmærksom på at involvere politiet og lave forebyggende arbejde mod ulykker, hærværk, indbrud og andre hændelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Annonce