Annonce
Faaborg-Midtfyn

Afbrændte skraldespande og indbrud i klubhuse: Direktør opfordrer borgere til at registrere hærværk og indbrud

Der har været flere episoder med afbrændte skraldespande ved Phønix i Tarup-Davinde. Derfor opfordrer direktør nu til, at man kontakter politiet, hvis man ser hærværk. Det første billede er fra mandag 22. februar, mens det andet er taget fredag 5. februar. Privatfoto
I Tarup-Davinde oplever de løbende episoder med hærværk: Så sent som i mandags blev endnu en skraldespand afbrændt. For at forebygge hærværk skal politiet indover. Læs her, hvordan du skal gøre.

Tarup-Davinde: Afbrændte skraldespande, indbrud i klubhuse og farlig scooterkørsel.

Der er sket mange ting i Tarup-Davinde, og derfor kommer virksomheden Tarup-Davinde I/S nu med en opfordring til borgerne: Tag kontakt til politiet.

I februar har der været to hændelser med afbrændte skraldespande, som virksomheden er kommet ud til. Det er faktisk noget, som sker løbende. Derfor håber de på at kunne forebygge disse hændelser.

Annonce

Det forklarer John Juul Henriksen, der er direktør for Tarup-Davinde I/S.


Det er et mobilvenligt link, som man skal bruge. Der kan man lave anonyme tips, og så kan man vedhæfte et billede og præcis placere, hvor det er sket henne.

John Juul Henriksen


- Hvis man tipper politiet, hjælper man dem med at få data på, hvad der sker i Tarup-Davinde. Vi ved en masse om, hvad der sker: For eksempel når nogen sprænger en skraldespand i luften, eller når der igen kommer indbrud i et klubhus.

- Men politiet ved det ikke, og de skal også vide det. Hvis ikke de får anmeldelser og registreringer, så bliver de ikke opmærksomme på de ting, der sker i området, siger han.

Her er, hvad du skal gøre

Virksomheden oplever også, at borgerne tager kontakt til dem. Men da mange ting kan ske uden for deres åbningstider, er det er vigtigt, at der bliver taget kontakt til politiet. På den måde kan politiet samle data og lave særlige indsatser i området.

Derfor har John Juul Henriksen udarbejdet en guide på virksomhedens Facebookside, der fortæller, hvordan man som borger skal registrere hændelserne i området.

Det er også noget, de har gjort tidligere, men med de nyligt afbrændte skraldespande mener han, at det er tid til en opfriskning.

Tarup-Davinde har udarbejdet en guide, der skal hjælpe borgerne med at registrere hændelser i området. Foto: Tarup-Davinde

- Tidligere opfordrede vi borgerne til at bruge politiets app, men den er nu blevet udfaset. Nu er der så gang i den igen med afbrændte skraldespande, og derfor har vi lavet et nyt opslag, der forklarer, hvad man skal gøre, siger han og fortsætter:

- Det er et mobilvenligt link, som man skal bruge. Der kan man lave anonyme tips, og så kan man vedhæfte et billede og præcis placere, hvor det er sket henne.

Samarbejdet med politiet begyndte for halvandet år siden, da der skete en tragisk drukneulykke i Tarup-Davinde. Siden har virksomheden været opmærksom på at involvere politiet og lave forebyggende arbejde mod ulykker, hærværk, indbrud og andre hændelser.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Faaborg-restaurant får igen kritik for at levere for lidt mad: Jeg blev flov over mit guldbryllup

Danmark

Lørdagens coronatal: 739 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Video: Vild biljagt gennem gaderne: Borgere måtte springe til side for rød Citröen

Kerteminde For abonnenter

Nødråb fra stamgæsterne hos historisk perle: Hvorfor er vores værtshus lukket?

Kerteminde

Kurt byttede familiens faste ferier til frihed: Vi har oplevet noget, man ikke kunne i et sommerhus

Kerteminde For abonnenter

Arkitekt Søren tog fat, hvor andre ville give op: Reddede en 300 år gammel stråtækt gård fra en grum skæbne

Danmark

Lørdagens coronatal: 739 nye smittede

Sport For abonnenter

Søndagsnavne - med nyt om fodboldgudernes Thor, Næsby-talenter til AaB og dit og dat

Odense

Fyns Politi efterlyser vidner til knivstikkeri i Odense

Sport

OL mens du sov: Pernille Blume vinder bronze i 50 meter fri

Assens

Specialisten Martin arbejder 160 kilometer fra familien for at bygge topmoderne renseanlæg: - Det er blevet en livsstil

OB For abonnenter

Kommentar: Nu kan folket ved selvsyn tjekke den nye stil - OB har gode chancer for at holde stimen

Kerteminde

Pias pølsevogn indtager andenpladsen i DM: Emil sætter vanvittig rekord

Annonce