Annonce
Odense

Af banen: Odenseansk boldklub lukker alle deres baner af

I perioder har banerne hos OKS på Østerbæksvej været benyttet flittigt af udefrakommende. Som her en fredag aften i slutningen af marts. Men selv om man spiller under 10 personer er det slet ikke tilladt at bruge de kommunale baner. Foto: Bjarke Vestesen
Fodboldklubben i Kragsbjergkvarteret tager konsekvensen af for meget boldspil på klubbens baner.

Boldklubben OKS (Odense Kammeraternes Sportsklub), der holder til på Østerbæksvej i Kragsbjergkvarteret, strammer nu reglerne for brug af klubbens anlæg. Det sker, efter boldklubben har oplevet, at deres baner stadig bruges.

- Mens vi alle håber på en snarlig tilbagevenden til en hverdag med masser af bold og glade mennesker i OKS, må vi desværre meddele, at alle baner er lukket helt ned fra dags dato, lød det således fra bestyrelsen i boldklubben lørdag.

Beskeden blev lagt ud på klubbens hjemmeside, og klubben tager skridtet, fordi anlægget visse dage har lagt græs til boldspil i større grupper, selv om klubben selv har lukket ned for al aktivitet.

- Det ligger OKS meget på sinde at leve op til myndighedernes anvisninger, men det har vist sig vanskeligt, da vi har oplevet dage med mange fritidsbrugere. Langt de fleste uden relation til OKS på vores anlæg. Derfor dette skridt, som vi føler os sikre på, alle forstår i denne svære tid, lyder det videre.

Foruden opslaget, der blev lagt på klubbens hjemmeside lørdag, er adgangen til banerne også lukket af med afspærringsstrimmel.

Anlægget på Østerbæksvej er ligesom alle andre boldbaner i Odense kommunale, og herfra har meldingen været klar. Det er forbudt at spille fodbold på banerne. Det fik OB's superligaspillere blandt andet at føle, da man påtænkte at starte træning op i mindre grupper på baner ved Falen. Her var kommunen inde og indskærpe at forbuddet gælder for alle.

Lørdag fik bestyrelsen hos OKS lukket banerne helt af, efter at man flere gange havde oplevet at de blev brugt af udefrakommende. Foto: OKS
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce