Annonce
Middelfart

Aerosmith til Middelfart: Halvdelen af billetterne solgt på fire timer

Rock Under Broen-formand Bent Frandsen havde en stor overraskelse med til pressemøde i MG&BKs klubhus forrige fredag. Nemlig at Aerosmith giver koncert i Middelfart 21. juli. Fire timer efter, billetterne blev sat til salg, var halvdelen solgt, oplyser Bent Frandsen. Foto: Peter Leth-Larsen
Rockformand Bent Frandsen er godt tilfreds med forsalget til de amerikanske verdenstjerner under broen næste sommer.

Middelfart: - Vi har solgt 12.500 billetter de første fire timer, og det er jeg ganske godt tilfreds med, siger rockformand Bent Frandsen, der har været en af drivkræfterne bag koncerten med Aerosmith under Lillebæltsbroen den 21. juli næste sommer.

Billetterne koster 695 kroner plus et gebyr på 30 kroner til billet.dk, der er det eneste sted, hvor man kan kan købe en af de 25.000 billetter, der ifølge Bent Frandsen sættes til salg.

- Mange er ikke nået hjem fra arbejde endnu, og der er stadig nogle dage til jul, så jeg er slet ikke i tvivl om, at vi nok får afhændet de 20.000 billetter, der skal til, før koncerten hænger sammen økonomisk for os. Og så har vi jo stadig ølsalget at lave et overskud til foreningslivet på, kunne Bent Frandsen fortælle avisen over middag fredag.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der skal varme op for Aerosmith, men der bliver formentlig to orkestre.

- De kommer selv med et opvarmningsband, og så arbejder vi selv på et også, fortæller Bent Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Der hviler en dyne af angst over Seden efter brandattentater

1995 To gange i løbet af december har ukendte gerningsmænd sat ild til Seden Skole nordøst for Odense. Nu venter beboerne kun på den næste ulykke. En beboer, der ønske at være anonym, fortæller, at der ligger en dyne af angst over lokalsamfundet. Han fortæller om trusselsbreve, afpresning af personalet på skolen og panik blandt lærerne. Flere har angiveligt følt sig tvunget til at blive hjemme fra skolen. - Der har været trusler om flere ildspåsættelser, og det tager vi alvorligt. Men borgerne i området har ingen grund til at være bange, siger lederen af politiets områdekontor, Jørn Hestelund. Han mener, at det handler om skoletrætte elever, der på den måde forsøger at gøre sig interessante. 1970 Ved rejsegildet i går på de nye lufthavnsbygninger i Odense blev der ikke lagt skjul på, at arbejdet er langt mere forsinket, end man kunne have forudset. I virkeligheden skulle bygningerne have stået færdige for længst, men nu er lufthavnen under tag og vil til foråret kunne åbne i fuldt omfang. Det var en stor lettelse, da man for et halvt år siden kunne tage en del af de nye bygninger i brug og dermed befri passagerne for at skulle vente i et telt. Rejsegildet i går omfatter ekspeditionsbygning, kontroltårn, cafeteria og køkkenregioner. Når det nye tårn tages i brug til foråret, installeres et nyt system, der gør det muligt at foretage flere operationer ved lav skyhøjde og dermed undgå flere aflysninger. 1945 På grund af det glatte føre er der i Odense sket en række ulykker, der krævede ambulancehjælp Således blev Falcks ambulance tilkaldt i morges kl. 8.30 til hjørnet af Læssøegade og Hunderupvej, hvor fru Brøchner Hansen, Hannerupgaardsvej 23, var styrtet med cyklen, hvorved hun havde brækket den ene arm og pådraget sig en hjernerystelse. I går eftermiddags måtte Falcks ambulance til Vestergade 96, hvor fru Ingeborg Gadbjerg, Lahnsgade 16, var faldet så uheldigt, at hun forslog hovedet og den ene arm. Hun førtes til skadestuen, og samme sted bragtes træindustriarbejder Th. Nielsen, Rødegaardsvej 82, der var blevet kvæstet ved på cykel at være tørnet sammen med en bil i Nørregade.

Annonce