Annonce
Middelfart

Advokatfirma skifter ejere

Advokat Jeppe Vang Madsen forlader Ret & Råd og køber sig ind i Middelfart Advokaterne.

Jeppe Vang Madsen forlader Ret & Råd i Havnegade og bliver i stedet medejer af Middelfart Advokaterne i Algade

Middelfart: To af de tre nuværende ejere af byens gamle advokatfirma, Middelfart Advokaterne i Algade, har valgt at sælge deres aktier og fra 1. juli fortsætte som almindelige ansatte. For Poul Jensen-Dahms vedkommende bliver det på fuld tid, mens Ib Gorm Pedersen har valgt at gå ned på halv tid.

I stedet rykker Ret&Råd-advokaten Jeppe Vang Madsen ind som medejer sammen med Flemming Schroll Madsen, der har været partner i en årrække.

- Jeg har befundet mig rigtig godt som medejer af Ret&Råd Fyn, og vi skilles som gode venner og kollegaer. Men der opstod pludselig en spændende mulighed med nye udfordringer, jeg godt kunne tænke mig at prøve kræfter med, siger Jeppe Vang Madsen, der afløses af Ret&Råd advokaten Palle Thomsen på firmaets kontor i Havnegade i Middelfart.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at Jeppe forlader os, for vi har været glade for samarbejdet men respekterer selvfølgelig hans beslutning, siger Palle Thomsen.

Han har hidtil har været på Ret&Råds kontor i Assens og fungerer samtidig som firmaets direktør.

Annonce

Glæder sig til børnebørnene

Ib Gorm Pedersen er glad for det glidende generationsskifte, der nu er sat i gang.

- Poul og jeg bliver jo ikke yngre, og jeg kan stadig mærke efterdønningerne efter min veloverståede kræftoperation. Samtidig har vi mere end rigeligt at lave på kontoret, så det er en god løsning med Jeppe Vang Madsen i huset, siger 62-årige Ib Gorm Pedersen, der ser frem til ekstra tid med børnebørnene.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce