Annonce
Assens

Advokater rykker ind i erhvervsparken

Erhvervsadvokaterne Ideal Advokatfirma fra Odense åbner afdeling i Erhvervsparken TEP i Tommerup St.

Annonce

Tommerup St.: Ideal Advokatfirma, der hidtil har haft adresse på Vestergade i Odense åbner nu en afdeling i Tommerup St. og kommer dermed helt tæt på det erhvervsliv, firmaet beskæftiger sig med.

- Der er kun en erhvervsadvokat tilbage i Assens, og vi vil gerne tæt på de erhvervsdrivende, siger Jacob Schjern Andersen, der i øvrigt selv stammer fra Tommerup, mens partner i firmaet Jens Jacob Dühr bor der.

- Med vores stærke rødder i området er der ingen tvivl om, at vi skal være mere til stede i Assens Kommune, og når muligheden nu byder sig med relanceringen af erhvervsparken, er det også det rigtige tidspunkt, siger Jens Jacob Dühr.

Advokaterne etablerer sig i midlertidige lokaler 1. marts og regner med at være på plads i helt nyindrettede lokaler i løbet af sommeren.

Annonce

Rådgivning til iværksættere

Fremover vil Ideal Advokatfirma via Udvikling Assens tilbyde rådgivning til iværksættere - og dem er der en del af i erhvervsparken. Der vil blive tale om en times gratis rådgivning, hvorefter man kan købe forskellige pakker, fortæller Jacob Schjern Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce