Annonce
Nordfyn

Advarsel: Ung mand lokker penge fra ældre i Otterup

En ung mand er i disse dage på spil i Otterup. Han ringer på dørklokken hos ældre mennesker og udgiver sig for at være fra Otterup Boldklub. Foto: Modelfoto
En ung mand udgiver sig for at være fra Otterup Boldklub. To ældre mennesker er blevet franarret 150 kroner.

Otterup: Pas på.

En ung mand er i disse dage på spil i Otterup. Han ringer på dørklokken hos ældre mennesker og udgiver sig for at være fra Otterup Boldklub. Han siger, at han samler penge ind til en tur. Indtil videre er to ældre mennesker blevet franarret til sammen 150 kroner, fortæller Bent Hjortebjerg, formand for bestyrelsen i Otterup Boldklub.

- For kort tid siden talte jeg i telefon med en ældre dame fra Vinkelgade i centrum af Otterup. Hun var blevet franarret 50 kroner af en ung mand, der kaldte sig Mikkel og var fra Daugstrup. Han havde udgivet sig for at være fra Otterup Boldklub, og han sagde, at han samlede penge ind til en tur til Barcelona, siger Bent Hjortebjerg og tilføjer:

- En anden ældre borger er blevet franarret 150 kroner, og vi er selvfølgelig rigtig kede af, at vores klub på den måde bliver misbrugt. Vi har derfor underrettet politiet, og vi har også kontaktet ssp i Otterup. Det vigtigste lige nu er, at vi får det stoppet. Vi har selv skrevet ud på Facebook, men de ældre mennesker er jo nok ikke så meget på de sociale medier, så derfor er det godt, at avisen også vil hjælpe os.

Der er på nuværende tidspunkt ikke noget signalement på den unge mand.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce