Annonce
Middelfart

Afløser er på plads: ADP har ansat kendt ansigt som ny direktør

Rune D. Rasmussen bliver ADPs nye administrerende direktør. Foto: ADP
Kommerciel direktør i ADP Rune D. Rasmussen bliver virksomhedens administrerende direktør.

Fredericia: Det er et velkendt ansigt, som onsdag er blevet ansat som administrerende direktør i havneselskabet ADP. Det er kommerciel direktør Rune D. Rasmussen, som nu skal fortsætte den strategiske udvikling af ADP's tre erhvervshavne og Taulov Dry Port. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Rune D. Rasmussen efterfølger Nils Skeby, som i slutningen af januar 2019 valgte at stoppe i ADP efter 3,5 år.

Bestyrelsen har siden februar været igennem en omfattende rekrutteringsproces, og det glæder bestyrelsesformand Erik Østergaard, at det er lykkedes at finde den helt rigtige kandidat.

- Jeg glæder mig over, at vi nu har fundet den helt rigtige kandidat til at lede og videreudvikle ADP A/S i den retning, som vi allerede har igangsat med en ambitiøs udviklingsstrategi. Rune har de sidste par år spillet en central rolle i den kommercielle og ledelsesmæssige udvikling af virksomheden, og han er derfor den helt rigtige profil til at fortsætte ledelsen og udviklingen af ADP, skriver Erik Østergaard i pressemeddelelsen.

Annonce

Tidligere ansat hos DB Schenker

ADP A/S, der ejer og driver havnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia, har igennem de sidste fire år været igennem en transformation, hvor udviklingen af Taulov Dry Port og tiltrækningen af nye kunder og gods til havneterminalerne i samarbejde med operatørerne skal sikre virksomhedens konkurrencemæssige position i årene fremover.

I valget af Rune D. Rasmussen har bestyrelsen lagt vægt på hans baggrund inden for transport og logistik samt hans store viden om havnesektoren.

Rune D. Rasmussen kom til ADP for to år siden efter seks år i DB Schenker A/S, hvor han senest var beskæftiget med salg og forretningsudvikling.

- Jeg har igennem de sidste par år fået et særdeles godt indblik i havnesektoren og i de markedsmæssige udfordringer og muligheder, som ADP står overfor. Vores virksomhed har en helt unik position med både tre erhvervshavne og Taulov Dry Port. Det er med stor respekt og ydmyghed, at jeg som administrerende direktør nu sætter mig i spidsen for videreudviklingen af ADP sammen med det stærke hold af medarbejdere - og ikke mindst vores gode samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, oplyser Rune D. Rasmussen.

Villads Kirkegaard-Jensen har siden 1. februar fungeret som konstitueret administrerende direktør og fortsætter nu sit arbejde som økonomidirektør i ADP.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Klumme

Dagen i dag: 62-årig kvinde er blevet mor

1994 En italiensk kvinde på 62 år, Maria Munaretto fra Vicenza, er for første gang blevet mor efter at have fået et befrugtet æg indopereret. Men hvem der er ansvarlig for den kunstige befrugtning er der opstået uenighed om i lægekredse. Ifølge presseberetninger i går er det foreløbig kun klart, at Maria Munaretto fik indopereret et befrugtet æg fra en anden kvinde på en klinik i Bologne. Barnet kom til verden i juli og vejede ved fødslen 2780 gram. Gynækologen Carlo Flamigni, som hævdes at være den ansvarlige for indgrebet, benægter og siger, at han ikke har set den pågældende kvinde de seneste to år. Den lykkelige, nybagte mor har selv denne kommentar: Venligst, kald mig ikke bedstemor. 1969 Borgmester Holger Larsen, Odense, har modtaget et trusselsbrev, som er blevet overgivet til politiet på grund af dets alvorlige karakter. Det truer med, at borgmesteren vil blive dræbt inden fredag. - De skal miste Deres smukke hoved, hvis jeg fortsat skal tage mod afslag fra Deres ophøjede sæde, hedder det i brevet fra den ukendte afsender. Borgmesteren har modtaget brevet gennem postvæsenet og afsendt uden konvolut. Man formoder, at brevskriveren er tilknyttet socialkontorets klientel. - For mig er anonyme smæde- og trusselsbreve ikke noget ukendt fænomen, siger borgmesteren. De ender som regel i papirkurven, men i dette tilfælde fandt kommunaldirektøren det alligevel bedst at underrette politiet. 1944 Postvæsenet i Odense vil ikke bringe værdipost ud til folk efter kl. 18, og desuden vil eksprespakker og telegramanvisninger, der ankommer til byen sent på dagen, ligge over til næste morgen. Foranstaltningen er gennemført på generaldirektoratets foranledning i en række byer ud fra et ønske om at befri budene for det ansvar at skulle gå ud i den mørke by med værdisager uden beskyttelse. Ud over disse indskrænkninger sker der ingen ændringer i postomdelingen i Odense. Der vil fortsat være omdeling kl. 8, kl. 11 og kl. 17. Omdelingen kl. 11 vil i væsentlig grad være forbeholdt værdipost, inkasseringer og telegramanvisninger. Almindelige telegrammer og ekspresbreve vil fortsat bliver bragt ud efter kl. 18.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce