Annonce
Middelfart

Adgang hele døgnet rundt: Lokal Fakta-butik får hjertestarter på facaden

Hjertestarteren monteres på Faktas facade, og den bliver tilgængelig døgnet rundt. Find flere hjertestartere i dit område på hjertestarter.dk. Foto: Søren Gottwald

Gelsted: Der bliver kortere til den nærmeste hjertestarter i Gelsted, når der på Fakta-facaden på Gl. Odensevej opsættes en ny hjertestarter, der er adgang til døgnet rundt.

Hjertestarteren får Fakta, fordi Hjerteforeningen har lavet et initiativ, hvor man som gruppe kan gå en rute i forbindelse med foreningens landsindsamling og derefter få både hjertestarter, varmeskab og ikke mindst det hele monteret af en elektriker. Efter indsamlingen blev der opsat 400 hjertestartere i hele landet, men ifølge Coop, som Fakta-butikkerne er en del af, gik så mange med, at der var midler til at placere hjertestartere ved 40 Fakta-butikker. Og en af dem har nu fundet vej til butikken i Gelsted.

- Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder, vores ansatte og lokalbefolkningen den tryghed, det medfører at have en 24-7 tilgængelig hjertestarter på plads lige uden for butikken. Vi nærer ambitionen om at spille en positiv rolle lokalt, og samarbejdet med Hjerteforeningen er et stort skridt i den retning, siger John Hornbech Christensen, kædedirektør for Fakta-butikkerne, i en pressemeddelelse.

Som del af samarbejdet modtager Faktas butiks- og souschefer i de 40 butikker Hjerteforeningens Hjerteredderkursus – 30 minutters intro i genoplivning.

Ifølge hjertestarter.dk bliver hjertestarteren den fjerde i Gelsted.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronapatienter er længere i respirator end forventet

Annonce