Annonce
Middelfart

Action under open by night i Middelfart: Prøv kræfter med rappelling fra p-huset ved rådhuset

P-huset bag rådhuset i Middelfart består i øjeblikket af tre plan. Her ses det fra oven, da det i sin tid var ved at skyde op. Fredag bliver der mulighed for at rapelle fra taget. Arkivfoto: Michael Bager
Brobygning Middelfart står bag et nyt tiltag, hvor alle, der har gjort et køb på mindst 150 kroner i en Middelfart-butik, kan prøve rappelling fra p-husets tag.
Annonce

Middelfart: Fredag aften er der tid til at gøre lidt ekstra indkøb i Middelfarts butikker, som holder åbent indtil klokken 21.

Bliver man træt af at shoppe, eller får man lyst til at gøre fredagen lidt mere actionspækket, sætter Brobygning Middelfart samtidig gang i et nyt tiltag ved p-huset ved rådhuset.

Her vil der være mulighed for at spænde sig fast og prøve kræfter med rappelling, som foregår fra toppen af p-huset. Adgangsbilletten er en bon på et køb på mindst 150 kroner i en af Middelfarts forretninger, og så skal man være 12 år for at få lov at fire sig ned langs huset.

Brobygning Middelfart lurer på at gøre rappelling-arrangementet til et mere eller mindre fast indslag, men fredag er første gang, det bliver prøvet af.

Det er kommet til verden i samarbejde med Lars Boesen fra Klatretræ.dk, Stark og Middelfart Kommune.

Udover rappelling står Brobygning Middelfart for et par andre indslag under Middelfarts open by night. Det ene består i, at der bredes et hjerte ud over Nytorv, som man kan stå ved på afstand og eksempelvis nyde et glas vin. Samtidig vil der være pile gennem gågaden, som hjælper de handlende med at orientere sig i forhold til hinanden - igen så der kan blive holdt afstand.

Tre forskellige steder i byen vil der desuden være levende musik med bandet Lite Kite.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce