Annonce
Fodbold

AC Odense mod Marstal/Rise i pokalen

Det er kun et par uger siden, at Claus Madsen hævede pokalfadet som vinder af DBU's pokalturnering for oldboys-hold. Nu er han sammen med sit hold på vej mod Parken i pokalturneringen for seniorer. Foto: Leif Rasmussen
Gamle fynske stjerner skal møde Ærøs stolthed på tirsdag i 4. pokalrunde

FODBOLD: Der er lagt op til lidt af et brag tirsdag aften på OKSon Park og man kan efterhånden blive helt nervøs for, om AC Odenses oldboys-spillere når ind i DBU's hovedrunde i pokalturneringen.

Foreløbig har AC Odense, der består af tidligere OB'ere og andre tidligere topspillere i divisionerne på Fyn, elimineret Utopia, FC BiH Odense og fik serie 1-holdet fra Tårup en snitter på 11-0.

Nu venter Marstal/Rise, som ligger i den gode bedre halvdel af Fynsserien, og det bliver ikke nødvendigvis nemt for de aldrende stjerner.

AC Odense stillede dog med et navnemæssigt frygtindgydende stærkt hold mod Tårup: Michael G. Pedersen, to gange Henrik Hansen, Claus og Ulrik Pedersen, Claus Madsen, Jens Mårtensen, Jesper Christiansen, Kenneth Andersen, Kristian Kragh, Michael Schroll Knudsen, Nick Ragus, Rasmus Nygaard-Johansen og Timmi Johansen.

Og så bliver der vist godt gang i omsætningen på OKSon Park tirsdag aften, for OKS's Fynsserie-tophold og oprykningsfavoritter spiller selv på bane 1 lokalbrag mod nedrykningstruede B1913 fra Danmarksserien. B1913 vandt i sidste runde med ikke mindre end 14-1 over B67's serie 2-hold. OKS kom videre med en 6-1-sejr ude på Arkonavej i Odense over ØB's serie 1-hold.

Det øvrige pokalprogram tirsdag kl. 18.15:

FC Campus-Chang, FiUK Odense-Krarup/Espe, Aarup-Sfb/Oure, Rudkøbing-Allesø, FC Broby-Flemløse/Haarby og Tved-Otterup.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Følg med live: GOG mod Sønderjyske

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce