Annonce
Nordfyn

Abildstrøm til farverig fredagshøjskole

Jytte Abildstrøm er i år fyldt 86, men hendes energiniveau og evner som fortæller er stadig i en klasse for sig. Arkivfoto: Annelene Petersen
Efter en aflysning under forårets store coronanedlukning er fredagshøjskolen nu klar med to spændende oplægsholdere. Til gengæld bliver det nok uden fællessang denne gang.
Annonce

Nordfyn: Selvom Jytte Abildstrøm fyldte 86 i marts, så har den populære skuespiller stadig noget på hjerte, når det kommer til miljøet.

Egentlig skulle hun allerede i foråret have besøgt fredagshøjskolen i Søndersø, men som bekendt kom der en nedlukning på tværs af de planer.

Det er FO Frit Oplysningsforbund og LOF Liberalt Oplysningsforbund, der i stedet nu er klar til sæsonens første fredagshøjskole den 2. oktober.

- Emnet denne gang er en slags genbrug, vi havde glædet os meget til at byde både foredragsholder, forfatter og journalist Lars Ringholm og Jytte Abildstrøm velkommen i foråret, hvor vi jo desværre måtte aflyse, fortæller Vera Andersen fra FO.

Derfor er det også med ekstra stor glæde, hun kan konstatere, at begge har sagt ja til at medvirke fredag den 2. oktober.

Annonce

Aktuelle indlæg

Programmet byder først på Lars Ringholms beretning om Sønderjylland i skyggen af det tyske rige, der må siges at være aktuelt her i 100 året for genforeningen.

Efter middagen fortæller Jytte Abildstrøm om sine tanker om en bæredygtig fremtid og holdning til miljø og økologi. Hun har i 20 år boet i et økologisk bofællesskab.

Selvom det denne gang lykkes at gennemføre fredagshøjskolen, bliver det naturligvis med alle hensyn og forholdsregler til corona.

Derfor er det også ekstra vigtigt med tilmelding, da der skal tages hensyn til det antal, coronareglerne foreskriver, der må være i salen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce