Annonce
Assens

Aarup-fødte Lydmor for åbent tæppe: Hun krænger sjælen ud til læsermøde live på Tobaksgaarden

Lydmor spiller på Tobaksgaarden i Assens lørdag den 11. juli. Her udskifter hun sin typiske neon-malede, lys-bombarderende og elektro-beats-pumpende performance med en mere afdæmpet, intim oplevelse. Arkivfoto: Simon Staun
Fyens Stiftstidende i Assens inviterer lørdag til læsermøde med sangerinden Lydmor, der oprindeligt er fra Aarup.
Annonce

Assens: Lørdag aften vender Lydmor hjem for at krænge sjælen ud på Tobaksgaardens gårdscene, hvor hun optræder alene med sit klaver.

Men allerede om eftermiddagen kan du møde den 30-årige kunstner med det borgerlige navn Jenny Rosander, når Fyens Stiftstidende i samarbejde med Tobaksgaarden holder digitalt læsermøde live fra udendørsscenen.

Her dykker vi ned i en barndom i Aarup præget af mobning, hvor Lydmor fandt et frirum i Assens Musikskole. Hvordan hun fik luft under sine kreative vinger og bragede igennem i Aarhus, så København og senere Shanghai.

Og ikke mindst, hvordan hun nu skriver feministisk debattør på titel-kartoteket, senest efter at have kritiseret Ekstra Bladets musikanmelder Thomas Treo for at udføre systematisk sexisme.

Du er velkommen til at deltage fysisk i læsermødet som gæst lørdag den 11. juli på Tobaksgaarden klokken 15 til 16. Du kan også følge med online, når Fyens Stiftstidende sender læsermødet live via www.fyens.dk.

Under læsermødet kan du stille spørgsmål som gæst i Tobaksgaarden, men også digitalt, hvilke vi stiller for dig undervejs.

Hvis du har spørgsmål på forhånd, er du velkommen til at sende dem på mail assens@fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce