Annonce
Albaniserien

Aarup BK taber til Kerteminde BK i målrig kamp

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Aarup BK gik fra banen uden point i lørdagens kamp mod Kerteminde BK.

Fynsserien, mænd, Aarup BK-Kerteminde BK 1-4 (1-2).

Hjemmekampen mod Kerteminde BK resulterede i nul point for Aarup BK. Lørdagens kamp endte 1-4. Nederlaget var det femte i træk og det femte i sæsonen for Aarup BK i Fynsserien, mænd.

Aarup BKs mål blev scoret af Mikkel Nissen (38). Efter hjemmekampen ligger Aarup BK nummer 11 med syv point og en samlet målscore på 18-36 efter otte spillede kampe ud af 28. Kerteminde BK ligger nummer fire med 12 point og en samlet målscore på 18-17.

Aarup BKs næste kamp spilles lørdag den 28. september kl. 15:00 på hjemmebane mod bundholdet Flemløse/Hårby, der ligger sidst i rækken med fem point. Kerteminde BK skal på banen torsdag den 19. september kl. 17:45. Det sker på hjemmebane mod B 1913, der ligger nummer to i rækken med 13 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce