Annonce
Erhverv

Aarup-bank flytter ind i Cortex Park

Entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen er i øjeblikket i gang med at bygge det kontorhus i Cortex Park, hvor Totalbanken lejer lokaler i stuen og på første sal. PR-foto: PFA
Vestfynske Totalbanken lægger en god del af sine aktiviteter i Cortex Park tæt på Syddansk Universitet.

Odense: Omkring 30 af Totalbankens 83 ansatte får næste år arbejdsplads i et nybygget kontorhus i Cortex Park i det sydlige Odense, hvor banken har lejet sig ind. Området ligger mellem Syddansk Universitet og Niels Bohrs Allé tæt ved Bilka.

Bankens Odense-afdeling flytter dertil fra Gråbrødre Torv i centrum af byen, mens bankens erhvervsafdeling flytter fra den nuværende arbejdsplads i hovedsædet i Aarup.


Annonce

Vi vil gerne være mere synlige i Odense igen.

Ivan Sløk, direktør, Totalbanken


Det oplyser Totalbankens direktør, Ivan Sløk.

- Vi har ikke plads nok på Gråbrødre Torv, og vi kan ikke umiddelbart udvide, så vi skulle under alle omstændigheder finde nye lokaler, fortæller direktøren.

Pladsproblemerne skyldes vækst i afdelingen, der nu har omkring 20 ansatte. I Cortex Park får den til huse i stueetagen i det kontorhus, som H. Skjøde Knudsen i øjeblikket er i gang med at opføre for PFA. Dermed bliver der direkte indgang til filialen.

Vender tilbage til Odense

En stor del af bankens erhvervskunder har hjemme i Odense-området, og derfor mener banken, at det giver størst fordel også at have dens erhvervscenter med 10-11 ansatte placeret her. Der er tale om delvis tilbagevenden, for i en periode op til finanskrisen lå erhvervscentret også i Odense.

- Vi vil gerne være mere synlige i Odense igen, siger Ivan Sløk.

Erhvervscentret flytter ind i samme bygning som Odense-filialen men på etagen ovenover. I alt vil Totalbanken leje 1200 kvadratmeter af PFA. Banken regner med at åbne på stedet i januar eller februar 2022.

Ud over hovedsædet i Aarup har Totalbanken afdelinger i Tommerup, Tarup og altså snart Cortex Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce