Annonce
Sport

Aalborgs tophold øger efter målfest mod bundhold

Aalborg slog hjemme Odense 6-4, og dermed nåede Odense op på 15 kampe i træk uden sejr i Metal Ligaen.

Det var top mod bund i Metal Ligaen, da Aalborg Pirates på egen is søndag tog imod bundproppen fra Odense Bulldogs.

Det endte med en sand målfest og ti scoringer, da topholdet lagde yderligere afstand fra førstepladsen med en 6-4-sejr.

Aalborg er nu i front med 61 point og hele 16 point ned til mesterholdet Rungsted Seier Capital og Frederikshavn White Hawks.

Aalborg har dog spillet 25 kampe mod Frederikshavns 24 kampe, mens Rungsted er noteret for 27 opgør i sæsonen.

Olivier Hinse bragte Aalborg foran 1-0 efter næsten 13 minutter i første periode, men Odense svarede igen blot 30 sekunder senere og udlignede, og Rasmus Simonsen bragte gæsterne foran 2-1 kort inde i anden periode.

Dermed var Odense på vej mod en længe ventet sejr, men i anden periode scorede Aalborg fire gange i træk og bragte sig foran 5-2, og så var løbet kørt, og Odense skøjtede mod sin 15. kamp i træk uden ligasejr.

Riley Bourbonnais scorede to gange i tredje periode for Odense, som altså endte med at tabe med to mål.

Dermed er Odense stadig isoleret i bunden med 12 point.

Herning Blue Fox vandt efter straffeslag mod Rungsted, efter at den ordinære kamp var endt 3-3.

Herlev Eagles tabte hjemme 3-6 mod Sønderjyske. Dermed skabte Sønderjyske på femtepladsen tre points forspring ned til Herlev på sjettepladsen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Annonce