Annoncørbetalt indhold

Aalborg – den sorte hest i det kulinariske løb

Annonce

Denne artikel er sponsoreret af Grillen Burgerbar

Nordens Paris, som aalborgenserne selv kalder deres hjemby, har i mange år været kendt for sit sunde industrikvarter, herunder Aalborg Akvavit, en dansk darling, som altid findes frem til påskefrokoster landet over. I de senere år har Aalborg dog kæmpet sig ind på en plads som en af Danmarks kulturelle byer, og selvom han helt klart er den nye dreng i klassen, har Aalborg en masse at byde ind med. Som en by i forandring har Aalborg rigelig forskønnelse og renovering i gang stort set året rundt, men det er altid ventetiden værd, når endnu et område i Aalborg midtby bliver shinet lidt op, især siden der som oftest bliver plads til endnu en restaurant eller café!

Oplev en hel verden af mad Aalborg har masser af små, unikke madsteder til et mindre budget. Reberbansgade er en af aalborgensernes yndlingsgader, når det kommer til at finde hurtig og god mad. Her finder du pizzasteder, sandwichbarer og sushirestauranter samt en masse takeaway-steder, der hver har sit helt eget præg. Vil du dog hellere sidde ned i et roligt, afslappet lokale og få serveret noget virkelig lækkert slowfood, skal du nok nemt kunne finde en restaurant midt i Aalborg. Aalborg midtby dufter lifligt af eksempelvis steak, pizza, sushi, traditionel dansk mad og østlig mad. Ønsker du eksempelvis en amerikansk klassiker, kan du tage forbi Grillen Burgerbar, der ligger lige på Nytorv ved havnen. Her serverer de saftige burgere, som nok skal mætte enhver madelsker. Vil du hellere søge mod noget mere luksuriøst, fik Aalborg sin første michelinstjerne i 2019 hos restaurant Tabu. Tabu serverer mad inspireret af hjemstavnen, og du vil derfor kunne smage kokkens egen fortolkning af Nordjyllands guldkorn.

Kultur, der desværre ikke kan spises Aalborgenserne er så absolut glade for mad, men før eller efter middagen kan det helt klart være det værd med et lille skud kultur i årerne. Aalborg Kongres og Kulturcenter byder velkommen til masser af kulturelle oplevelser, og med deres egen restaurant, Papegøjehaven, kan du efter forestillingen slippe helt for at søge rundt omkring i Aalborgs gader efter et spisested. I Musikkens Hus kan en opera få øjnene til at løbe i vand, og bagefter kan du tage ned til deres spisehus, så kreativt kaldet Musikkens Spisehus, hvor du kan nyde udsigt ud over Limfjorden, mens der serveres sæsonbestemt menu, som nok skal få tænderne til at løbe i vand også. Ønsker du lige dele kultur og mad, kan du tage en tur ned mod Aalborg Street Food the Lighthouse, en samling af små street food-restauranter, der har samlet sig på Skudehavnsvej.

Aalborg som kultur- og studieby Aalborg har et mangfoldigt, globalt appel, når det kommer til mad. Her finder du thailandsk, mellemøstligt, amerikansk, fransk, italiensk og alt derimellem. På nuværende tidspunkt tænker du måske, hvor alt det internationale mad er kommet fra? Foruden en habil indsats fra kommunens side for at gøre byen mere turistvenlig er Aalborg også en studieby. Især de naturvidenskabelige studieretninger trives i Nordens Paris, og indtil flere internationale studerende har søgt mod Nordjylland i de senere år. Aalborg er derfor, til et vist punkt, blevet et lille mikrokosmos, hvor der er plads til alle, og alle har plads til mere.

Denne artikel er sponsoreret af Grillen Burgerbar

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.