Annonce
Sport

AaB-midtstopper drømmer fortsat om udlandet

René Schütze/Ritzau Scanpix
Kasper Pedersen er tilbage i AaB efter et glippet udlandseventyr. Men han har ikke opgivet drømmen.

Lørdag skrev AaB en ny kontrakt med forsvarsspiller Kasper Pedersen, der i foråret meldte ud, at han kiggede mod udlandet. Han bliver dermed i Aalborg, hvor han søndag startede inde i superligakampen mod Sønderjyske.

Kontrakten på to år betyder dog ikke, at udlandet er droppet.

- Drømmen er ikke afskrevet på to dage. Den kommer jeg stadig til at søge, men nu koncentrerer jeg mig om AaB.

- Jeg skal have et godt år, før jeg kigger på det igen. Så må vi se på mulighederne. Jeg skal tilbage på sporet og spille en masse kampe igen, siger han.

I sidste sæson røg Kasper Pedersen ud af startelleveren i AaB efter udmeldingen om at afsøge muligheder i udlandet.

- Jeg har været på Aalborg Stadion mange gange, og jeg vidste godt, hvad jeg gik ind til.

- Det eneste, jeg har været i tvivl om op til, var formen. Det er første gang, at jeg er gået ud af en superligakamp med krampe. Det er klart, når jeg ikke spillet fra start siden april, siger forsvarsspilleren.

AaB’s cheftræner glæder sig også over, at klubben formåede at beholde den fysisk stærke midtstopper.

- Jeg har fuld respekt for Kaspers beslutning om at prøve at finde noget andet og komme til udlandet. Jeg har hele tiden været i dialog med Kasper og støttet ham i det.

- Jeg har også sagt, at døren var åben, fordi han har nogle kvaliteter, som vi har brug, udtaler Jacob Friis.

I jagten på en ny klub dukkede der flere muligheder op. Men det var ikke nok i forhold til den mulighed, som var i AaB.

- Der manglede generelt niveau, hvis man kigger på ting som fans, økonomi og ligaen.

- Men jeg har mest kigget på udviklingen for mig, og der kunne de ikke følge AaB, siger Kasper Pedersen.

Han fik ligadebut som amatørspiller og har siden spillet 126 superligakampe for klubben.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Annonce