Annonce
Faaborg-Midtfyn

9. og 10. klasse skal testes: Yderligere 110 elever sendt hjem fra Øhavsskolen

I alt er 200 elever nu sendt hjem fra Øhavsskolens afdeling Svanen. Skoleleder Henrik Andersen håber at se dem alle igen i næste uge. Foto: Torsten Cilleborg
I forvejen var syvende klasse sendt hjem. Tre elever og en lærer er testet positive. Nu skal de ældste årgange også testes.

Faaborg: 9.  og 10. klasse er nu også sendt hjem fra Øhavssskolens afdeling Svanen i Faaborg. Der sker efter skoleleder Henrik Andersen har rådført sig med Styrelsen for Patientsikkerhed.


Vi har ikke fået meddelelse om yderligere positive tests, så det her er for at være på den helt sikre side.

Skoleleder Henrik Andersen, Øhavsskolen


- Herfra er vurderingen at eleverne bør testet for covid-19 én gang, så jeg håber, vi ser dem igen på mandag, oplyser skolelederen.

Der drejer sig om 110 elever fra de to årgange.

I forvejen er 90 elever fra 7. klasse sendt hjem. Her er tre elever testet positive for coronavirus. Det skete mandag.

Tirsdag morgen fik Henrik Andersen besked om, at en lærer også er testet positiv, og da netop den lærer også har haft kontakt til 9. og 10. klasse, tog skolelederen alle forholdsregler.

- Vi har ikke fået meddelelse om yderligere positive tests, så det her er for at være på den helt sikre side, og jeg håber at se forholdene normaliseret i starten af næste uge, lyder det fra Henrik Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce