Annonce
Odense

88-årig slog alarm: Røg fra Odense Zoo

Løven her har formentligt næppe opdaget det postyr af brandfolk og politifolk uden for hegnet onsdag aften efter en anmeldelse om brand. Men der var hverken røg eller ild, viste det sig. Foto: Odense Zoo

En brand kunne være katastrofal for dyrene i Odense Zoo, så politiet tog ingen chancer, da anmeldelse om brand onsdag aften kom ind. Men læs her, hvad der virkeligt skete.

Annonce

Det var takket være en årvågen 88-årig kvinde, at der tirsdag aften klokken 18.05 blev slået alarm til Fyns Politi og Beredskab Fyn om en mulig brand i Odense Zoo.

Den ældre kvinde havde set, hvordan der stod røg op fra materielgården til Odense Zoo på Sdr. Boulevard, og med udsigt til eventuelt at skulle evakuere alle eller dele af havens dyr blev flere patruljevogne og brandbiler sendt af sted.

Nu kunne havens vilde dyr dårligt følge med i, hvad der foregik i gården for havens maskinpark, for så havde de nok haft den muntre maske på. Godt nok havde kvinden ret i, at der steg noget op fra området, som kunne være røg, men det viste sig ikke at være det alligevel.

Brandfolkene og politiet kunne nemlig konstatere, at røgen ikke var røg, men damp.

Damp fra havens mødding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce