Annonce
Indland

84-årig drabssigtet er død på hospitalet

Det var i dette hus i Ferritslev på Midtfyn, at den nu afdøde 84-årige dræbte sin hustru.

Lørdag dræbte en 84-årig angiveligt sin hustru. Nu er han død på hospitalet.

En 84-årig drabssigtet fynbo er død på hospitalet, hvor han var indlagt, efter at han lørdag blev anholdt for drabet på sin 80-årige hustru. Det oplyser Fyns Politi.

Politiet betegner sagen som en familietragedie, altså en sag, hvor manden først har dræbt sin hustru for derefter at tage sit eget liv.

Ifølge politiet virkede manden omtumlet, da politiet lørdag ankom til huset i Ferritslev, hvor han boede sammen med sin hustru. Angiveligt havde manden indtaget medicin.

Den ældre mand var så dårlig, at han ikke var i stand til at møde frem i retten til det grundlovsforhør, som lørdag endte med, at han blev varetægtsfængslet for at have kvalt sin kone.

Efter grundlovsforhøret lød meldingerne, at den 84-åriges tilstand blev stadigt ringere, og politiet oplyser onsdag morgen, at manden afgik ved døden tirsdag klokken 17.38 på Odense Universitetshospital i Svendborg.

Politiet vil fortsætte efterforskningen af sagen som efterforskning af et drab og et selvmord.

Manden forsøgte tirsdag morgen at tage sit eget liv på hospitalet i forbindelse med, at han var i bad. Efterfølgende blev han indlagt på intensivafdelingen, hvor han sidst på eftermiddagen afgik ved døden.

Et ligsyn af manden skal nu fastlægge dødsårsagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Borgere chikaneres i Skt. Klemens: - Nu er det jo sådan, at folk ikke tør lufte hunden om aftenen

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce