Annonce
Indland

84-årig drabssigtet er død på hospitalet

Det var i dette hus i Ferritslev på Midtfyn, at den nu afdøde 84-årige dræbte sin hustru.

Lørdag dræbte en 84-årig angiveligt sin hustru. Nu er han død på hospitalet.

En 84-årig drabssigtet fynbo er død på hospitalet, hvor han var indlagt, efter at han lørdag blev anholdt for drabet på sin 80-årige hustru. Det oplyser Fyns Politi.

Politiet betegner sagen som en familietragedie, altså en sag, hvor manden først har dræbt sin hustru for derefter at tage sit eget liv.

Ifølge politiet virkede manden omtumlet, da politiet lørdag ankom til huset i Ferritslev, hvor han boede sammen med sin hustru. Angiveligt havde manden indtaget medicin.

Den ældre mand var så dårlig, at han ikke var i stand til at møde frem i retten til det grundlovsforhør, som lørdag endte med, at han blev varetægtsfængslet for at have kvalt sin kone.

Efter grundlovsforhøret lød meldingerne, at den 84-åriges tilstand blev stadigt ringere, og politiet oplyser onsdag morgen, at manden afgik ved døden tirsdag klokken 17.38 på Odense Universitetshospital i Svendborg.

Politiet vil fortsætte efterforskningen af sagen som efterforskning af et drab og et selvmord.

Manden forsøgte tirsdag morgen at tage sit eget liv på hospitalet i forbindelse med, at han var i bad. Efterfølgende blev han indlagt på intensivafdelingen, hvor han sidst på eftermiddagen afgik ved døden.

Et ligsyn af manden skal nu fastlægge dødsårsagen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Klumme

Dagen i dag: 62-årig kvinde er blevet mor

1994 En italiensk kvinde på 62 år, Maria Munaretto fra Vicenza, er for første gang blevet mor efter at have fået et befrugtet æg indopereret. Men hvem der er ansvarlig for den kunstige befrugtning er der opstået uenighed om i lægekredse. Ifølge presseberetninger i går er det foreløbig kun klart, at Maria Munaretto fik indopereret et befrugtet æg fra en anden kvinde på en klinik i Bologne. Barnet kom til verden i juli og vejede ved fødslen 2780 gram. Gynækologen Carlo Flamigni, som hævdes at være den ansvarlige for indgrebet, benægter og siger, at han ikke har set den pågældende kvinde de seneste to år. Den lykkelige, nybagte mor har selv denne kommentar: Venligst, kald mig ikke bedstemor. 1969 Borgmester Holger Larsen, Odense, har modtaget et trusselsbrev, som er blevet overgivet til politiet på grund af dets alvorlige karakter. Det truer med, at borgmesteren vil blive dræbt inden fredag. - De skal miste Deres smukke hoved, hvis jeg fortsat skal tage mod afslag fra Deres ophøjede sæde, hedder det i brevet fra den ukendte afsender. Borgmesteren har modtaget brevet gennem postvæsenet og afsendt uden konvolut. Man formoder, at brevskriveren er tilknyttet socialkontorets klientel. - For mig er anonyme smæde- og trusselsbreve ikke noget ukendt fænomen, siger borgmesteren. De ender som regel i papirkurven, men i dette tilfælde fandt kommunaldirektøren det alligevel bedst at underrette politiet. 1944 Postvæsenet i Odense vil ikke bringe værdipost ud til folk efter kl. 18, og desuden vil eksprespakker og telegramanvisninger, der ankommer til byen sent på dagen, ligge over til næste morgen. Foranstaltningen er gennemført på generaldirektoratets foranledning i en række byer ud fra et ønske om at befri budene for det ansvar at skulle gå ud i den mørke by med værdisager uden beskyttelse. Ud over disse indskrænkninger sker der ingen ændringer i postomdelingen i Odense. Der vil fortsat være omdeling kl. 8, kl. 11 og kl. 17. Omdelingen kl. 11 vil i væsentlig grad være forbeholdt værdipost, inkasseringer og telegramanvisninger. Almindelige telegrammer og ekspresbreve vil fortsat bliver bragt ud efter kl. 18.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce