Annonce
Nordfyn

80-årigt ægtepar angrebet med sten af unge mænd

Den voldsomme hændelse søndag eftermiddag mellem Søndersø og Særslev er meldt til Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager
En køretur udviklede sig til en chokerende oplevelse for et 80-årigt ægtepar. Pludselig kørte en bil med fire unge mænd i op på siden af dem og kastede en sten mod sideruden, der blev splintret.
Annonce

Nordfyn: Er der nogle, som har kendskab til fire unge mænd, der søndag i en mindre, sort bil var ude at køre på Nordfyn, mere præcist mellem Søndersø og Særslev?

I så fald opfordrer et nordfynsk søskendepar, som avisen har talt med, til, at de deler deres viden med Fyns Politi. Søskendeparret, hvis identitet avisen er bekendt med, fortæller, at deres 80-årige forældre, der også bor på Nordfyn, søndag eftermiddag var udsat for en chokerende oplevelse.

Ægteparret besluttede at benytte det fine vejr til at køre en tur. Da de nåede til strækningen mellem Søndersø og Særslev, kørte der en sort bil op bag ved dem. Ægteparret, der kørte cirka 70 kilometer i timen, havde ingen grund til at tro, at der var noget usædvanligt ved situationen. Men det blev der kort tid efter.

Annonce

19 på nummerpladen

Den sorte bil kørte op på siden af ægteparret. Vinduet blev rullet ned og en sten kastet mod deres bil. Stenen ramte sideruden ind til bagsædet med så stor kraft, at ruden blev splintret. Ægteparret blev dybt chokerede over hændelsen. Efter at have gjort stop og konstateret, at ruden var totalt smadret, vendte de om og kørte hjem. Efterfølgende blev hændelsen meldt til Fyns Politi.

Straks efter at stenen var kastet, speedede føreren af den sorte bil op, overhalede og kørte bort med videre kurs mod Særslev. I skyndingen nåede ægteparret at observere, at der sad fire unge mænd i bilen, og at tallet 19 indgik i registreringsnummeret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Sport

DHG tager imod kommende ligahold

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce