Annonce
Faaborg-Midtfyn

Elev fra Nordagerskolen testet positiv for covid-19: Nu hjemsendes de ældste elever

En 8. klasses elev på Nordagerskolen er testet positiv for coronavirus. Foto: Sandra Goldek
Nordagerskolen i Ringe sender alle 7., 8., og 9. klasserne hjem, efter en elev i 8. klasse er konstateret smittet med covid-19.

Ringe: Så kom corona også til Nordagerskolen, som søndag meldte ud, at en elev på skolen var testet positiv. Det er første gang, at Nordagerskolen har en elev, som er testet positiv.

Faaborg-Midtfyn Kommune skrev for to timer siden et opslag om situationen på dens Facebookside.

"På Nordagerskolen undervises eleverne i 7., 8. og 9. på tværs af klasserne, ligesom alle klasser i overbygningen deles om forskellige klasseværelser. Efter aftale med Styrelsen for Patientsikkerhed skal hele overbygningen derfor betragtes som én enhed, og alle elever i overbygningen samt lærere med tilknytning til overbygningen hjemsendes derfor og skal nu testes for covid-19. Forældre og elever er blevet orienteret om situationen via Aula", skriver Faaborg-Midtfyn Kommune.

Hvis man ikke har nogle symptomer, kan man søndag møde op mellem frem til klokken 17.00 på Tinghøj Allé 2 i Ringe og blive testet for covid-19. Alle borgere fra 12 år kan blive testet. Det eneste, man skal medbringe, er sit sundhedskort.

Børn under 12 år skal testes på Region Syddanmarks testcentre.

Har du symptomer på covid-19 skal du kontakte egen læge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce