Annonce
Faaborg-Midtfyn

75.000 kroner til Faaborg Esportsforening

Faaborg E-sportsforening blev stiftet i maj, og har nu fået penge til at komme videre for. Foto: Janus Fabricius Nielsen
Faaborg Esportsforening har fået 75.000 kroner fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Lørdag 26. oktober er foreningen klar med både bootcamp og forældremøde.
Annonce

Faaborg: I maj blev Faaborg Esportsforening stiftet med den vision at skabe et sundt og godt fællesskab omkring e-sport og gaming. Og interessen har allerede været over al forventning for foreningens bootcamps i Forum Faaborg.

Den reelle træning med daglige træningsdage har måttet lade sig vente på sig. Foreningen har nemlig de seneste måneder knoklet med at søge midler, da en e-sportsforening er en bekostelig affære at banke op.

Der er dog gode nyheder, for Faaborg-Midtfyn Kommune har bevilget 75.000 kroner til foreningen. Pengene skal gå til udstyr. Planen er, at foreningen inden for den kommende tid vil blive aktiv med ugentlige træningstider og bootcamps.

Annonce

Forældre inviteres til møde

Til Faaborg Esportsforenings næste bootcamp, som er i Forum Faaborg lørdag 26. oktober, kan man som forældre komme til et forældremøde for at høre mere om den kommende træning, og hvordan det hele kommer til at kører fremadrettet.

På mødet deltager fysioterapeut Camilla Gustavsson. Hun vil fortælle om siddestillinger, og hvordan man kan hjælpe børn og unge til at undgå nakkesmerter og få daglig bevægelse ind i e-sporten.

Man kan læse mere om billetter til bootcampen og forældremøde på foreningens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce