Annonce
Indland

73-årig mand fløjet til Rigshospitalet med brandskader

Lørdag udbrød der brand i en 73-årig mands bolig på plejehjem i Galten. Fire medarbejdere fik røgforgiftning.

En 73-årig mand er blevet fløjet med helikopter til Rigshospitalet med kvæstelser efter en brand. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Manden, der bor på et plejehjem i Galten, er kommet alvorligt til skade, men det er uvist, om han er i livsfare.

Branden opstod i mandens bolig på plejehjemmet. Fire medarbejdere på plejehjemmet gik ind til den 73-årige for at hjælpe ham.

De har alle fået lettere røgforgiftning, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz.

- Den 73-årige mand er kommet alvorligt til skade og er blevet fløjet med helikopter til Rigshospitalet for behandling, siger vagtchefen.

- I forbindelse med branden er der selvfølgelig personer fra personalet, som går ind i rummet for at hjælpe manden. De har fået lettere røgforgiftning og er blevet kørt til omkringliggende hospitaler, siger Hans Hoffensetz videre.

Politiet blev kaldt ud til branden lørdag formiddag klokken 11.48. Der blev slået alarm både fra stedet og via en automatisk brandalarm på plejehjemmet.

Det har ikke været nødvendigt at evakuere andre beboere på plejehjemmet, der ligger i Galten nord for Skanderborg.

Skanderborg Kommune har taget kontakt til mandens pårørende samt plejehjemmets beboere og deres pårørende.

Det er uvist, hvordan branden opstod.

- Vi har lavet de indledende afhøringer og lukket boligen af. Den vil blive undersøgt nærmere i næste uge for at få klarlagt brandårsagen, siger Hans Hoffensetz.

/ritzau/

Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce