Annonce
Faaborg-Midtfyn

62-årig dømt i retten: Stjal to granbundter fra kirkegård - og solgte dem i egen bod

Den 62-årige er 12 gange tidligere dømt for at køre bil uden kørekort. Arkivfoto: Michael Bager

Faaborg-Midtfyn: En 62-årig mand har ved Retten i Svendborg har fået endnu et par pletter på sin straffeattest, idet han er blevet dømt for tyveri og for endnu en gang at køre bil uden et kørekort.

Manden blev kendt skyldig i at have stjålet to bundter gran fra en kirkegård, som han efterfølgende valgte at sætte til salg ved sin egen ejendom. Det nægtede den 62-årige var tilfældet, men han blev dog set hente bundterne af politibetjentene.

I retten forklarede den 62-årige, at en anonym person havde ringet og fortalt, at der var noget galt med hans båd, og derfor ville han køre hen for at se til den. Han var overbevist om, at det var betjentene, der stod bag opkaldet for at lokke ham til at køre bil. Den påstand afviste betjenten i retten, og forklaringen mente dommeren ikke var troværdig.

Den 62-årige er 12 gange tidligere dømt for at køre bil uden kørekort, og denne gang kostede turen i retten en fængselsstraf på 60 dage samt fire dagbøder á 125 kroner. Desuden skal den 62-årige betale sagens omkostninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Nordfyn

Ekstra testdag i Søndersø

Annonce