Annonce
112

61-årig kom cyklende og fik stjålet taske i Odense

Arkivfoto: Michael Bager

En 61-årig kvinde har fået stjålet sin håndtaske torsdag aften ved 19.30-tiden ved Niels Bohrs Alle. Det fortæller Lars Thede, der er vagtchef hos Fyns Politi.

- Anmelderen er en kvinde, der bemærker, at der sker noget, der måske er et tasketyveri eller røveri. Hun ser i hvert fald to drenge stjæle den forurettedes håndtaske. Anmelderen mener også, at hun har set den forurettede blive sparket, siger han.

Den 61-årige kvinde kommer cyklende ved indkørslen til H.C. Ørstedkollegiet, da hun får stjålet sin taske. Hvad, der var i tasken, står endnu ikke klart.

- Hun er også lidt rystet, så vi venter på, at vi kan foretage en mere indgående afhøring. Det vil ske en af de nærmeste dage, siger Lars Thede.

Fyns Politi har hunde på stedet, der eftersøger spor. Politiet vil også gerne have oplysninger på 114, hvis folk har været ved stedet omkring klokken 19.30 og har set noget.

Gerningsmændene beskrives som mellemøstlige af udseende, 175 centimeter høj, unge. De var iført sorte hættetrøjer og sorte bukser.

Annonce

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Fyn

Byggeri til 400 mio. kroner: Odenses borgmester glæder sig over ny kæmpemæssig investering i Odense

Annonce