Annonce
Fyn

Lygter fik mænd til at gå amok- 59-årig mand stukket under slagsmål

Tågelygter og forlygter fik to mænd så meget op i det røde felt, at den ene stak den anden midt i et kryds i Odense mandag aften.

En tændt tågebaglygte og blink med forlygter fik to mænd til at fare i flæsket på hinanden i krydset Rugårdsvej og Åløkke Alle i Odense mandag aften.

Mændene, der begge er sidst i 50'erne, blev så hidsige på hinanden og hinandens lygter, at de kom op at slås - ikke kun med de bare næver.

Slagsmålet blev anmeldt af en person, som så de to mænd stå midt i krydset og slås, ifølge politiet på grund af uoverensstemmelser i trafikken.

- Den ene mand falder lidt ned og bløder, og han fortæller, at han er ramt af noget i siden. Der bliver rekvireret en ambulance, og han bliver kørt på sygehuset, og han er uden for livsfare, siger vagtchefen ved Fyns Politi, som mandag aften stadig var i gang med at lede efter den skarpe genstand, den 59-årige blev stukket med.

Den anden part i slagsmålet - en 58-årig mand - kørte fra stedet, men blev ret hurtigt opsporet og anholdt uden dramatik.

Mandag aften var Fyns Politi i gang med at afsøge krydset for spor, og af samme årsag var krydset afspærret.

Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

3.g-klasse blev landskendt efter at have klaget sin nød: Onsdag jublede og festede de efter nyhed om studenterkørsel

Annonce