Annonce
Indland

58-årig tiltalt: Misbrugte 14-årig på Odense-lager

En 58-årig mand er tiltalt for at misbruge en 14-årig pige til hård sex og lade andre mænd misbruge hende. Arkivfoto.

En mand står i næste uge i Retten i Odense tiltalt for at have fået en 14-årig pige til at underskrive en slavekontrakt og for at have ladet et ukendt antal mænd misbruge hende under sadomasochistiske forhold.

Gennem næsten tre måneder sidste sommer blev en 14-årig pige udsat for adskillige sadomasochistiske overgreb flere steder i landet af flere mænd.

Hovedmanden bag overgrebene var ifølge anklagemyndigheden en 58-årig mand, der i næste uge tager plads på anklagebænken i Retten i Odense.

Af anklageskriftet, som Ritzau har fået aktindsigt i, fremgår det, at misbruget af pigen startede 27. december 2014, da hun var 13 år.

Her tog den 58-årige angiveligt et større antal pornografiske billeder af pigen, der blandt andet havde bind for øjnene og klemmer på brystvorterne. Efterfølgende lagde han billederne ud på en fildelingstjeneste på internettet.

Men det var i maj - kort efter pigens 14-års-fødselsdag - at misbruget for alvor tog fart. Den 16. maj blev hun i en skov på Limfjordsøen Mors bundet op mellem to træer og misbrugt af den 58-årige og en anden uidentificeret mand, mener anklagemyndigheden.

Anklageskriftet beskriver en række konkrete hændelser, hvor pigen blev bundet til kroge i vægge og loft eller til en seng og udsat for forskellige seksuelle overgreb. Det skete blandt andet på Mors, i en lagerhal i Odense og i en varebil.

Desuden fremgår det af anklageskriftet, at hun "på flere ikke nærmere identificerede steder i Danmark" blev misbrugt af den tiltalte og en anden uidentificeret mand, efter at den 58-årige havde fået hende til at "indgå en slavekontrakt".

I flere af forholdene deltager andre mænd end den tiltalte, men anklagemyndigheden ved ikke, hvor mange forskellige mænd der har forgrebet sig på hende, da hun i de tilfælde havde bind for øjnene.

Sagen mod den 58-årige, som har siddet varetægtsfængslet siden 14. august, og som er beskyttet af et navneforbud, behandles ved Retten i Odense tirsdag og onsdag i næste uge.

Anklagemyndigheden har rejst sagen som en nævningesag, hvilket betyder, at man vil kræve den 58-årige idømt mindst fire års fængsel. Han har dog frabedt sig nævninger, så det bliver en dommer og to domsmænd, der skal afgøre sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Annonce