Annonce
Nordfyn

54-årig dømt for knivrøveri i Morud

Røveriet mod Daglibrugsen fandt sted tirsdag i sidste uge. Onsdag blev en 54-årig mand fra Tommerup idømt otte måneders fængsel for røveriet. Arkivfoto

54-årig mand fra Tommerup meldte sig selv og fik straksdom på otte måneders ubetinget fængsel

Annonce

Morud: Der var kontant afregning her og nu til en 54-årig mand fra Tommerup, som onsdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense.

Manden havde forinden meldt sig selv til Fyns Politi som den, der tirsdag klokken 18.54 i sidste uge begik røveri mod Daglibrugsen i Morud.

Her indfandt han sig med en bandana viklet om sit ansigt, og med en kniv over for to unge ansatte i forretningen truede han sig til at få udleveret 6100 kroner i kontanter.

Efter røveriet flygtede han i en sølvgrå Peugeot 206.

Efter at have meldt sig selv hos politiet blev han onsdag over middag fremstillet i grundlovsforhør, og eftersom manden lagde kortene på bordet og erkendte hele episoden valgte retten at gøre kort proces med en straksdom på otte måneders ubetinget fængsel. En dom, han også modtog, og som han begynder at afsone med det samme.

Manden er tidligere straffet, men det var en formildende omstændighed, at han havde meldt sig selv.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce