Annonce
Indland

53-årig dømt for vold og trusler

En 53-årig mand er blevet dømt for vold og trusler mod en buschauffør i Odense og vold mod en parkeringsvagt.

Annonce

OPDATERET: Vi skrev tidligere navn på den 53-årige mand. Det har vi af etiske hensyn fjernet.

En 53-årig mand er torsdag blevet idømt 60 dages betinget fængsel for vold og trusler mod en buschauffør i Odense og vold mod en parkeringsvagt i Randers.

Den første episode fandt sted om morgenen den 14. april 2016, hvor han i sin bil kørte ud foran en bybus på Vesterbro i Odense. Bybussen dyttede ad ham, hvilket fik ham til at standse og opsøge buschaufføren.

Ophidset slog han chaufføren på hans venstre arm. Bagefter truede han buschaufføren med ordene "så stikker jeg øjnene ud på dig".

Den anden episode fandt sted 23. april 2016 på en parkeringsplads ved Randers Stadion. Her havde den 53-årige ifølge sin egen forklaring to uger forinden fået en parkeringsbøde, og da han den 23. april mødte parkeringsvagten, som han ellers havde snakket med flere gange, konfronterede han ham med bøden. Den tiltalte tog fat i parkeringsvagtens jakke og ruskede ham frem og tilbage.

Den 53-årige nægtede sig skyldig i begge anklager, men retten valgte alligevel at dømme ham.

Han har udbedt sig betænkningstid med hensyn til, om han vil modtage byrettens dom eller anke til landsretten. Det har han 14 dage til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce