Annonce
Nyborg

5000 kroner til Billardklubben Nyborg

Billardklubben Nyborg starter op igen den 8. august. Foto: Nyborg Billardklub.
Annonce

Nyborg: Slots- og Kulturstyrelsen har bevilliget 5000 kroner i støtte til et genopstartsarrangement i Billardklubben Nyborg. Arrangementet er med fokus på ældre over 70 år.

Lørdag den 8. august 2020 klokken 12 inviterer Billardklubben Nyborg alle interesserede over 60 år indenfor i Billardklubbens lokaler. Arrangementet er kommet i stand i samarbejde med Ældresagen Nyborg/Ullerslev, samt med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen.

Arrangementets formål er at få kommunens ældre medborgere tilbage i foreningslivet efter coronakrisen.

Til arrangementet vil der blive serveret grillmad og drikkevarer.

Klubben håber, at initiativet kan lokke ældre medborgere ind i Billardklubbens lokaler på Johs. Høirupsvej 90, og på sigt blive en del af det gode fællesskab, der eksisterer i Billardklubben.

Klubben har på nuværende tidspunkt cirka 35 medlemmer over 62 år, der hygger sig i klubben i dagtimerne. Derudover har Ældresagen et tilbud, hvor man kan komme hver mandag formiddag, og spille billard mod at betale bordleje fra gang til gang.

Klubben er derfor utrolig glade for, at Slots- og Kulturstyrelsen har fundet arrangementet anerkendelsesværdigt i form af støtte på 5000 kroner.

Projektet gennemføres med tilskud fra puljen til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce