Annoncørbetalt indhold

5 store trusler mod din virksomheds IT-sikkerhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

1.      Phishing

2.      Finansiel svindel, som eksempelvis CEO Fraud

Annonce

3.      Utilsigtet eller ubevidst deling af følsomme information, som eksempel kortoplysninger

4.      Uautoriseret adgang til eller brug af informationer, systemer eller netværk

5.      Sikkerhedsbrud forårsaget af leverandørfejl

Har din virksomhed været ramt af en eller flere af disse? Så er du ikke alene. Flere og flere danske virksomheder rammes af såkaldte cyberangreb. Endnu flere går med frygten om at blive ramt af netop en af disse trusler.

De cyberkriminelle er nemlig blevet eksperter i at udnytte virksomhederne svagheder. Det kan både være at lokke medarbejdere til at begå fejl og dermed give adgang eller dele information – helt utilsigtet naturligvis. Det kan nemt blive konsekvensen af en travl hverdag og manglende viden om IT-sikkerhed på arbejdspladsen.

Heldigvis kan du med øget kendskab hos dig og dine kollegaer sænke risikoen for at blive de cyberkriminielles næste ofre – og ikke mindst sænke risikoen for de kompromitteringer og økonomiske konsekvenser, som måtte følge heraf.

Hvorfor er IT-sikkerhed vigtigt?

Cybertrusler er virkeligheden for mange små og mellemstore virksomheder. Cybertrusler eksisterer også for større virksomheder, men de små og mellemstore er ofte mere udsatte grundet et ikke-tilstrækkeligt sikkerhedsniveau, når det kommer til IT. Cyberangreb kan resultere i nedetid, datalæk, mistede data og måske endda økonomiske konsekvenser.

Hvad kan du gøre?

For at forbedre din IT-sikkerhed kan du med fordel alliere dig med en partner. Det kan du naturligvis ansætte dig ud af, men du kan også vælge en ekstern partner til IT-outsourcing og herunder IT-sikkerhed. Ved at vælge en ekstern partner har du ikke blot en anden økonomi at arbejde med, men du er også sikret en større pallette af kompetencer. Det kan være svært at finde én medarbejder, som er specialist på alle områder inden for IT og sikkerhed. Her kan en partner derimod stille et hold af specialister alt efter opgaven.

Hvilke fordele er der ved at outsource din IT-sikkerhed?

1.      Pris. Når du samler din IT-outsourcing gør det som regel noget ved prisen. Der er ofte penge at spare.

2.      Support døgnet rundt. Rådgivning, når du har brug for det.

3.      Førende IT-løsninger. Få det nyeste og bedste til din virksomhed

4.      Komplet rådgivning. Din partner kender hele din virksomhed og hele dit IT-setup.

5.      Eksperter samlet ét sted. Få specialister på flere områder samlet i én partner.

Der er vist ikke længere nogen tvivl om, at du som lille eller mellemstor virksomhed også skal i gang med at prioritere din IT-sikkerhed. Hvert år rammes danske virksomheder af cyberangreb, som gør ondt – både på driften og på økonomien. Det koster – og en investering i IT-sikkerhed kan være en værdifuld investering for at forebygge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.