Annoncørbetalt indhold

5 sportsgrene du kan dyrke i varmen

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er for alvor over os, og det kan mærkes på temperaturen. Det er varmt udenfor, og det kan være svært, at tage sig sammen til, at gå i fitnesscenteret, tage til yoga, boksning eller hvordan man end normalt dyrker motion. Samtidig er det så varmt, at det næsten er umuligt at tage en lang løbetur eller svede på en fodboldbane, når solen er kraftig og man mest har lyst til at ligge på stranden og bade i havet.

Men selvom vi har hedebølge, er der stadig mange sportsgrene som egner sig udmærket på trods af det varme vejr. I denne artikel giver vi dig 3 bud på, gode fysiske aktiviteter, du kan lave i sommervarmen.

1. MTB

At mountainbike er faktisk, tro det eller ej, ret ideelt at dyrke om sommeren. Udover, at man kan cykle ned til en sø eller en strand og få en dukkert på halvvejen, så cykler man oftest på mountainbikestier i skoven, hvor der er skygge og dermed en langt køligere temperatur. Så hvis du ikke allerede har en mountainbike, kan det være en rigtig fed investering, hvis du altid bliver lidt doven i sommerhalvåret. Hvis du ikke foretrækker jernhesten, kan du om sommeren ride ture i skoven, langs vandet eller tage en svømmetur, hvis hesten du rider på, ikke er bange for vand. Der er rig mulighed for at låne turheste i hele landet.

2. Kite surfing

Egentlig alle sportsgrene der foregår på vandet, er jo fantastiske at dyrke om sommeren. Men særlig kite surfing er blevet populært i Danmark de seneste år, hvor områder som Cold Hawaii gør det muligt, at man kan prøve, at surfe eller kitesurfe i Danmark. Hvis man er nybegynder, kommer man bedst i gang med en kite, fremfor almindelig surfing, og det er en fantastisk mulighed for, at have det virkelig sjovt, mens man dyrker hård motion. Andre aktiviteter på vandet er kajak eller de populære paddle-boards, hvor du står på et surfboard, og padler. Man kan jo også tage sig en helt almindelig svømmetur.

3. Fiskning

Denne sportsgren er også blevet meget populær de seneste år, særligt for mænd og drenge. Men det er også kun forståeligt. Man kan fiske uendelig mange steder i Danmark, både ved kysten og ved søer. - og hvorfor ikke tage sig en badetur, når man alligevel er der? Fisker du ved kysten, er der ofte et større område, der skal affiskes, og man ender med at gå mange kilometer. Hvis du har vaders, så er dette ideelt for kystfiskning, hvor det også er både hårdt for ben og arme at gå og kaste i en meters højt vand. Du kan også sejle i en robåd ud på vandet, og dette er også udmærket motion.

4. Vandreture

Om sommeren er de danske skove, så smukke, med lyset der falder gennem træerne, og alting lyser grønt. Du kan tage alene eller med din familie på vandretur, det kan både være i din nærmeste skov, eller en større tur. Man behøver givetvis ikke, at vandre i skoven, men hvis du vil undgå for meget sol, er dette ideelt. Alternativt kan man vandre på Hærvejen i Jylland, som er en populær dansk vandresti.

5. Udendørs træning

Hvis du er mest til styrketræning, men ikke gider at svede i et fitnesscenter, så kan du sagtens gøre det udenfor. Enten kan du træne ved et af de mange træningssteder der findes rundt om i byerne, eller du kan finde en skygge i en park, og lave dine øvelser der. Så behøver du kun at medbringe dit træningstøj, noget vand og hvis du bruger elastikker eller andet udstyr til din træning.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.