Annoncørbetalt indhold

5 grunde til din virksomhed skal spille mere bingo

Denne annonce er sponsoreret

Bingo er ikke længere noget, som man kun associerer med ældre mennesker, bare spørg i din vennekreds – her er sikkert nogen, som har spillet bingo, men som endnu ikke har nået pensionsalderen. For det er nemlig en rigtig sjov og jordnær aktivitet, som alle kan være med til. Derfor egner bingo sig også til teambuilding, hvor virksomhedens medarbejdere kan konkurrere om at markere alle tal på en vandret linje så hurtigt som muligt, før der spilles om fuld plade. Mangler du lidt overbevisning om, at jeres næste teambuilding-aktivitet skal være en omgang bingo? Så fortsæt din læsning for 5 gode grunde til, at I skal spille noget mere bingo.

1. Det styrker de motoriske evner

Er man fummelfingret, så er det bingo, som man skal spille. Bingo foregår i et hastigt tempo, så du træner faktisk din koordinationssans, når du lynhurtigt skal skimme alle dine bankoplader for at se, om nogen af dem har tallet, som lige er blevet råbt op. Dermed kan bingo hjælpe med at styrke dine medarbejderes evne til at koordinere mellem øjne og hænder – en ekstra gevinst udover de materielle a slagsen, som også kan vindes ved at spille bingo.

2. Det er en social aktivitet

Det er vigtigt for vores trivsel, at vi kommer ud blandt folk og interagerer med andre. Men i så travl en verden, som vi har i dag, kan det være svært at finde overskuddet til at deltage i sociale arrangementer. Men her kommer bingo ind i billedet, som var spillet sendt fra himlen. Lægger man et visit i din nærmeste bingohal, kan man være sikker på at møde en masse nye venlige ansigter. Med andre ord skal du nok være sikker på at få en masse nye bekendtskaber. Er I flere, der går sammen, får I derudover også en sjov oplevelse, der styrker sammenholdet. Som virksomhed kan man også købe bingoudstyr, så det er muligt at spille indenfor egne fire vægge.

3. Det booster helbredet

Du kan være sikker på at få trænet lattermusklerne, hvis du går til bingo. Og som vi alle sammen ved, så er latter vældig godt for helbredet. Som bonus kan du også se frem til spænding, hvilket er godt for helbredet. Tro det eller ej, latter og spænding er med til at stimulere immunsystemet foruden at mindske stress og smerter. Og eftersom glade medarbejdere er lig med sunde og produktive medarbejdere, så er blot endnu et godt argument for, hvorfor næste teambuilding-aktivitet bør være bingo.

4. Det fremskynder en evt. helingsproces

Fortsætter vi i samme bane som punkt 3, så hjælper bingo faktisk også på helingsprocessen. Hvis du for eksempel lige har været indlagt med en sygdom, som har krævet et indgreb, så kan det at spille bingo fremskynde din sårheling. Der er nemlig lavet undersøgelser, hvor man har monitoreret helingen af patienter. En gruppe fik lov til at spille bingo, mens kontrolgruppen ikke spillede bingo. Resultaterne har været de samme: Patienter, der havde adgang til bingo, helede hurtigere end patienter, som ikke havde. Det er også blevet bevist, at bingo faktisk også kan medvirke til at dæmpe depressive symptomer. Bingo kan altså være med til at styrke dine medarbejderes fysiske og psykiske velvære.

5. Det hjælper på de kognitive evner

Bingo virker også som en slags gymnastik for hjernen, fordi spillet kræver koncentration og opmærksomhed, i og med at man skal lytte efter, hvilke tal der bliver udråbt, samtidig med at man skal holde øje med sine plader. Du skal dog ikke forvente, at dine medarbejdere opnår nye kognitive højder a la Einstein ved at spille bingo, men du kan se frem til, at de får forbedret deres kognitive evner og korttidshukommelse.

Denne annonce er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.